Když potřebuješ vydělat prachy, musíš si umět vybrat hosty. Ano, šéfová!

I tak se ještě dělá gastronomie v Česku. Podnikatelská rada z titulku bude znít aktérům natáčení dalšího dílu pořadu Ano, šéfová! v uších dlouho. S Jitkou Pagana a jejím synem Santem vyrazíme v pondělí večer ve 21.30 na Primě na Lipno, do restaurace Kotva. Podívejte se v reportáži, jak se natáčel tenhle boj o kvalitní českou gastronomii!
Kotvu provozují bráchové Rosťa se Standou.
Kotvu provozují bráchové Rosťa se Standou.
archiv FTV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Těšte se na další tažení za lepším pohostinstvím v Česku, tentokrát půjde hlavně o peníze. S pořadem Ano, šéfová! se podíváme do restaurace Kotva na Lipně.

Rosťa se Standou Maříkovi jsou bráchové, jednovaječná dvojčata. Jak říká režisér dílu Vít Klusák, „dost se nám během natáčení pletli“. Standa má na strarost plac, je vrchní číšník. Druhý, Rosťa, je v kuchyni.
„Byl to neskutečnej kouř hned o samého začátku natáčení,“ pokračuje ke vzniku dílu Klusák.  Popisuje, jak každý den našli s bratry naši moderátoři společnou řeč a začli pracovat na něčem smysluplném, a každý den se nakonec strašně pohádali. Bratři Maříkovi prý chvílemi chtěli natáčení zrušit, došlo i na vyhrožování.
Pondělní díl bude podle dojmů z natáčení jedna velká hysterie. A nejen ta. Dojde i na sehranou scénku, označovanou bratry Maříkovými za „trapný, ubohý a hloupý“. Filmaři naopak chtějí scénou ukázat nelogičnost podivné selekce hostů, kterou v Kotvě praktikují a jež nedala Jitce se Santem spát.

Pusťte si nejdříve reportáž z natáčení pondělního premiérového dílu. Pak se podívejte na extra předpremiérovou ukázku, která už nepotřebuje další komentář.

Ano, šéfová! (4): Making of Kotva
Ano, šéfová! (4): Making of Kotva

K rekreační oblasti u přehrady Lipno mají blízko od mládí, teď tady provozují přímo u přístavu nóbl restauraci, o které říkají, že jim funguje. Co by si tedy přáli změnit nebo zlepšit? Tihle dva usměvaví chlapíci rovnou přiznávají, že si v pořadu Ano, šéfová! chtějí vlastně udělat reklamu. "Teďko momentálně jsme spokojený, ale samozřejmě přijeli jste i proto, abyste nám řekli, co můžeme dělat líp,“ neskrývají od začátku.

"Ty si musíš vybrat lidi, který maj prachy"

Co prý potřebují v Kotvě ze všeho nejvíce, jsou „prachy“. Otevřenost bratrů ohledně touhy po vydělávání je přinejmenším pozoruhodná. Bizarní ovšem je, jak na to jdou!

Velkou záhadou na Kotvě jsou Santovi s Jitkou rezervace v prázdné hospodě, které si navíc nikdo neobjednal. Právě s rezervacemi souvisí zmíněná selekce hostů.

Jak přesně to bratři Maříkovi myslí se "selekcí hostů"? To si pusťte ve slíbené předpremiérové scéně:

Ano, šéfová! (4): Když potřebuješ vydělat prachy I
Ano, šéfová! (4): Když potřebuješ vydělat prachy I
 

Co v Kotvě Jitka se Santem poradí, sledujte v dalším premiérovém dílu pořadu Ano, šéfová!

Pořad Ano, šéfová! začíná v pondělí ve 21.30 na Primě.

Podívejte se i na televizní upoutávku:

Ano, šéfová! (4) - upoutávka
Ano, šéfová! (4) - upoutávka

(schneidy)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama