Pusťte si reportáž z natáčení premiérového dílu pořadu Ano, šéfová!

Už v pondělí má na obrazovkách televize Prima premiéru nový pořad Ano, šéfová! Nová dvojice začíná svoji gastronomickou misi v pražské hospodě Černý kohout. Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou mít plné ruce práce.
Santo a Jitka Pagana poprvé v akci před kamerou. Ano, šéfová! už brzy na Primě.
Santo a Jitka Pagana poprvé v akci před kamerou. Ano, šéfová! už brzy na Primě.
archiv FTV Prima/ Ano

reklama

Rodinné duo Pagana jde do akce. Poprvé je uvidíte v pondělí ve 21.30 na Primě. Matka Jitka a syn Santo se v podnicích, kam si je pozvali, budou věnovat nejen kuchyni, ale také chodu restaurace a zaměří se i na obsluhu.

„Přicházíme s konceptem, kde jednoho moderátora nahrazuje dvojice,“ uvádí k novému pořadu Ano, šéfová! Vít Klusák, první z jeho producentů a režisérů. Dvojici Jitka a její syn Santo Pagana si do pořadu, který volně navazuje na legendární Ano, šéfe!, zvolili s vědomím, že Zdeněk Pohlreich je prostě nenahraditelný. 

Jitka se Santem vyrážejí řešit problémy restaurací originálně vybaveni humorem, německou precizností a italskou pohostinností.

Podívejte se na Jitku se Santem v akci v extra reportáži. Takto se natáčel pondělní premiérový díl novinky Ano, šéfová!

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Ano, šéfová! (1): Making of - Černý kohout

„Ti dva se vzájemně velice dobře doplňují, a co je hlavní, že to s nimi nebude nuda. Těším se, až uvidím mámu a italského syna, na kterém vidíme, že v Itálii se zkrátka maminka musí vždycky poslouchat," říká k nové dvojici Filip Remunda, druhý oslovený ze zavedené tvůrčí dvojice, režisér, producent a scenárista pořadu Ano, šéfová!

Právě ze zahraničních zkušeností v oboru gastronomie budou v pořadu Ano, šéfová! hodně čerpat. Jitka Pagana (58) v jednadvaceti letech odešla z Berouna do Německa, kde se vdala a spolu s manželem, Siciliánem, provozovala několik restaurací a vychovala syna a dceru. Po dvaceti letech za hranicemi zakotvila po rozvodu v Praze, otevřela si vlastní italskou restauraci, kterou úspěšně vede dodnes.

A Santo? Ten se před třiatřiceti lety narodil v německém Hammu, a přestože od rodičů umí česky a italsky, jeho rodným jazykem je němčina. Po studiích procestoval svět, později pomáhal pozvednout rodinnou restauraci v Praze. Od začátku letošního roku vede vlastní podnik v Mělníku.

Více o Jitce se Santem a konceptu pořadu Ano, šéfová! si poslechněte v rozhovoru s Filipem Remundou a s Vítem Klusákem:

Ano, šéfová!: režisér Remunda o pořadu

Co na Ano, šéfová! s dvojicí Pagana baví tvůrce pořadu

Premiéra pořadu Ano, šéfová! začíná v pondělí ve 21.30 na Primě!

Gastronomka Jitka Pagana

Láska s chutí pravé Itálie. (Ne)obyčejný příběh gastronomky Jitky Pagana

reklama

reklama