Seriály a filmy

16. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Beckettová od Castla si na Instagramu připomněla Česko! Zavítala do Prahy i na Moravu.

Stana Katic alias Kate Beckett ze seriálu Castle na zabití zbožňuje nejen hraní a hudbu, miluje i cestování! Projela už řádný kus světa a nevynechala ani naše končiny. Nedávno na ně zavzpomínala, na svém instagramovém účtu!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Vzpomínka na Česko

Stana si patrně zavzpomínala na svůj výlet z roku 2011, kdy se zúčastnila Zlín Film Festivalu – jeho 51. ročník ostatně před pár dny připomněla i fotografií.

Posléze pak přidala i hezký záběr několika historických domů z hlavního města a festivalovou momentku.

Z Jižní Ameriky do Chorvatska až po Mongolsko

Stana je k fanouškům velice vstřícná a o okamžiky ze svého života se na Instagramu, osobně, dělí pravidelně a celkem často. Nedávno tak třeba zdokumentovala svůj výlet do Paříže. Podělila se i o pár fotek z Peru, nebo Mongolska, kdy přidala vtipnou historku o tom, jak jí dítě, jež hlídala v jurtě počůralo. Což prý nosí štěstí.

Sama se přitom na jaře vdávala v Evropě – svému dlouholetému partnerovi Krisi Brkljacovi řekla ano v chorvatské Dalmácii. Ostatně, ač se sympatická 37letá herečka narodila v kanadském Ontariu, má chorvatsko-srbské kořeny. Mimochodem při svých cestách se zřejmě domluví parádně – krom angličtiny totiž vládne i srbštinou, chorvatštinou, francouzštinou, italštinou a slovinštinou.

Cool!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

- nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.