Všechny moje lásky retro: Tohle se nosilo v době Remka dobyvatele. Líbí?

Víte, co si mladí lidé oblékali pro volný čas v době, kdy Remek dobyl vesmír a ulice v Československu zely večer prázdnotou, protože v televizi běžela Nemocnice na kraji města? Tak to se podívejte na extra fotkách z rodinného seriálu Všechny moje lásky, který si nyní můžete kdykoliv přehrát online na webu iPrima.cz

O třicet a více let nazpět vás v seriálu Všechny moje lásky přenese ve svých vzpomínkách na mládí a své první lásky hlavní hrdinka rodinného seriálu Všechny moje lásky Marie.

Pusťte si seriál pro celou rodinu Všechny moje lásky na webu iPrima.cz

Exkurzi do let dávno minulých můžete začít prohlídkou fotek z natáčení vzpomínek Marie.K nejvydařenějším určitě patří ty od vody.

Tepláky včera, dnes a... ve Všech mých láskách

Dnes jsou tepláky považovány až za módní doplněk: Vybíráme mezi hip hop tepláky, tepláky na sport, pro poflakování nákupními centry i těmi na domácí povalování. Znalci vědí, že kvalitní kousky mají určitou značku.

To tady dříve nebylo. Už jakákoliv jiná barva než tmavě modrá byla v případě tepláků něčím výjimečným. Tedy těch, které byly k dostání v běžné obchodní síti.

Pro tepláky sedmdesátých let byly charakteristické tři gumy a vytahaná kolena. Jedinci vyššího než průměrného vzrůstu možná ještě pamatují, jak jim gumičky upevněné na nohavicích plandaly kolem lýtek, protože nedosáhly až pod chodidlo, kde měly nohavici jistit před vykasáním během sportovního výkonu – zřejmě.

Připomeňte si s Marií módní lahůdky z roku 1979

Takto vypadala hlavní hrdinka, když s nejlepší kamarádkou Jitkou vyrazily na soustředění:-) Ve Všech mých láskách mají hlavní role role dvě herečky. Marii hrají Veronika Žilková a tu mladší Klára Oltová, Janu zase Ilona Svobodová a Petra Štíbrová.

Dámy, do které teplákovky byste šly vy? Zelená, nebo hnědá? A co říkáte na ta bílá tílka? Své názory nám můžete psát dole pod článkem. Těšíme se na ně!

Mirek a Pavel v roce 1979. To jsou kluci, s nimiž kamarádky Marie a Jana pak žily.

A teď otázka na muže. Outfit které z hereček vám připadá více sexy?

Mladí herci, kteří léta vytahaných tepláků nepamatují, si natáčení vzpomínek užívali

K jaké sportovní aktivitě byste volily takový obleček?

Marie nechyběla na tělovýchovných přehlídkách na pražském Strahově

A ještě jedna "sportovní" fotka.

Správný cyklista si "zvoní" nohavicemi:-)

Autor: Zuzana Schneidewind

O bezmála čtyřicet let nazpět vás přenese ve svých vzpomínkách na mládí hlavní hrdinka rodinného seriálu Všechny moje lásky Marie.

Pilotní díl televizní novinky Všechny moje lásky sledujte už tuto neděli. Začíná ve 20.15 na Primě!

V předpremiéře vás necháme nahlédnout na módní lahůdky z roku 1979. Takto vypadala Marie, když s nejlepší kamarádkou Jitkou vyrazily na soustředění:-)

Dámy, do které teplákovky byste „šly“ vy? Zelená nebo hnědá. A co říkáte na bílá tílka?

A teď otázka na muže. Outfit které z hereček vám připadá více sexy?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.