Channing Tatum vyznal kouzelně lásku své manželce na Instagramu!

"Jsi mým světlem," píše jedna z momentálně nejúspěšnějších hollywoodských hvězd, Channing Tatum, na svém osobním Instagramu, kam pověsil fotky své manželky. Zasněné fotografie nafotil sám a nerozpakoval se vyznat své ženě lásku. Tatum může fungovat jako inspirace všem.

Není tomu ani pár týdnů, kdy Ameriku kompletně dostal během oblíbeného televizního pořadu Lip-Sync battle, kde hvězdy předvádějí hudební show na playback. S velkou televizní produkcí je vše dovoleno, a tak se Američané pravidelně těší na hodně humornou a inspirativní show, která diváky provede pop kulturou s vtipem.

A podle toho, co předvedl tento bývalý striptér, musíme uznat, že hvězda taneční romance Step-up, kde potkal svou budoucí ženu, má nejspíše na všechno. Channing Tatum v devatenácti letech sice začínal jako striptér, ale i tuto zkušenost dokázal využít k filmovému scénáři a hlavní roli ve veleúspěšném snímku o striptérech s názvem Magic Mike (Bez kalhot). Channing společně se svou ženou vlastní dvě produkční firmy, zahrál si v oscarovém snímku (Foxcatcher) a momentálně je to i miláček Quentina Tarantina (zajděte si na Tarantinův snímek Osm hrozných do kina).

V televizní bitvě bojoval proti své vlastní manželce, o dvě hlavy menší tanečnici Jenně Dewann Tatum, která mu před dvěma lety porodila holčičku. Na jeho představení, kdy si zahrál na Beyoncé vedle reálné Beyoncé, však byla i Jenna krátká, i když dostala svého manžela během show pořádně do rozpaků, když na něm předvedla parodii na filmový trailer Magic Mike XXL.

Instagram a Tatumova láska

Drobná tanečnice však nemusí smutnit, viditelně má doma muže, který ji uctívá jako bohyni. Channing se o své manželce zmiňuje na sociálních sítích často. Nedávno se mu však podařilo vyfotit snové snímky fotoaparátem Leica a modelem mu stála právě Jenna. Ty pak s náležitým textem poslal na Instagram.

Není to tak těžké vyfotit krásnou fotku tohoto kouzelného stvoření

...Mému světlu. Miluji Tě..

Channing svou ženu často připodobňuje k superženě...

A my musíme uznat, že Jenna zkrátka válí...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.