Seriály a filmy

20. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Nová stanice MAX: Sledujte DiCapria ve zhýralém Vlku z Wallstreetu

Nový televizní kanál MAX dnes zahajuje svoje vysílání přesně ve 20.11 luxusní filmovou lahůdkou s jedním z nejlepších herců na světě. Leonarda DiCapria uvidíte jako zhýralého Vlka z Wallstreetu. Biografický film vypráví o tom, jak bláznivá byla devadesátá léta.

Skupina Prima spustí pátý kanál s převážně filmovým obsahem již tento pátek 20. 11. ve 20.11.

Nový televizní kanál MAX bude plný napětí, zábavy a akce. Diváky přenese do světa těch nejlepších filmů všech žánrů.

MAX startuje 20. listopadu premiérovým hitem Vlk z Wall Street. Těšit se můžete i na dramatický Prokletý ostrov, rodinnou podívanou Kung Fu Panda, romantiku ve filmu Duch či klasiku Hodný, zlý a ošklivý.

Chcete se o filmu, jenž zahájí vysílání nové televizní stanice dozvědět něco víc?

Víte například, že slavná scéna na začátku filmu se na internetu stala ihned virální? A zajímavostí je, že za ní nemohla hlavní postava, ale vedlejší role, které se perfektně zhostil Matthew McConaughey. Hned na začátku si zahrál Belfortova „mentora“. Ve scéně se sešel s Leonardem DiCapriem a opět šlo o improvizaci. McConaughey se tluče do hrudníku, hučí u toho a k tomu samému nutí DiCapria. Ve skutečnosti jde o McConaugheyho hereckou rozvičku.

V článku se však dozvíte mnohem víc:

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.