Premiéra 10. řady Myšlenek zločince: Podívejte se s námi do zákulisí

Myšlenky zločince už nějaký ten pátek můžete sledovat na Prima Love. Tentokrát se společně řítíme již toto pondělí ve 20.15 do premiérové desáté řady. První díl představí další kriminální případ. Vy se pojďte podívat na detaily ze seriálového ateliéru!

Co uvidíte v premiérové řadě Myšlenek zločince ve 20.15 na Prima Love?

Vrah, pojmenovaný médii jako "Šílený řezník", nechá během měsíce v kalifornské poušti už třetí torzo těla bez hlavy a končetin. Snaží se tím jen ztížit identifikaci obětí, nebo končetiny potřebuje k jinému účelu? Po odchodu Blakeové hledá tým nového člena. Tím se stane Kate Callahanová, která dříve pracovala v utajení a pomáhala usvědčovat násilníky a pedofily.

Zákulisí seriálového ateliéru televize CBS

Televize CBS momentálně natáčí jedenáctou řadu Myšlenek zločince. Myšlenky Zločince tak patří vedle Práva a pořádku mezi jedny z nejdéle trvajících seriálů dnešních let. Podívejte se s námi do zákulisí natáčení. V galerii vám nabídneme detaily ateliéru, kde vaši oblíbené hvězdy pravidelně natáčejí scény z Myšlenek zločince. Ateliér stále můžete najít v Los Angeles. Podívejte se s námi do oddělení speciální jednotky FBI.

Myšlenky zločince uvidíte na Prima Love e 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.