Webová stránka kanálu Prima CNN

Moderní zpravodajský web CNNPrima.cz je součástí zpravodajské multiplatformy CNN Prima NEWS. Redakce je úzce propojená s redakcí televizního zpravodajství, které rozvíjí, přináší zároveň i autorský obsah a vlastní online pořady.

Aktuální a dynamické zpravodajství, které okamžitě reaguje na nejnovější události a zpracovává je s využitím exkluzivních materiálů televizního zpravodajství CNN Prima NEWS, to je zpravodajský web CNNPrima.cz.

Vedle rozvíjení a podpory televizního obsahu přináší i vlastní témata, která zpracovává autorský tým online redakce, a exkluzivní agenturní informace z mezinárodní infobanky CNN Newsource. Lifestylová témata pokrývá na webu CNNPrima.cz ten nejlepší obsah z dalších webů skupiny Prima.

Pro CNN Prima NEWS jsou důležité i sociální sítě Facebook, Instagram a YouTube, jejichž prostřednictvím chce čtenářům přinášet nejzásadnější témata s minimální časovou prodlevou.

  • Jedinečné propojení zpravodajské televize, online prostředí, HbbTV a sociálních sítí
  • Hloubkové rozpracování a rozšíření televizního zpravodajství
  • Exkluzivní hosté, internetové formáty a pořady
  • Crossmediální projekty

Kdo nás čte

Reálných uživatelů: 1 111 577

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad na míru, rozhovory, soutěže; podpora těchto formátů na sociálních sítích


Kde nás najdete