Webová stránka kanálu Prima Krimi

Kriminálky, to je jeden z neoblíbenějších a divácky nejvděčnějších televizních žánrů, kterému je věnován celý televizní kanál Prima Krimi. Jeho webová stránka informuje o filmových a seriálových novinách na kanále, přináší však i zajímavé články k tématu krimifilmů a kriminalistiky jako takové.

Webová stránka Prima Krimi je to pravé pro milovníky detektivních příběhů, thrillerů, ale i skutečných příběhů, z nichž mrazí. Čtenáři na něm každý den najdou nejen informace a aktuality o televizním vysílání Prima Krimi, ale také zajímavosti a tipy na vysílání ostatních televizních kanálů skupiny Prima, které potěší milovníky temného žánru, stejně jako žebříčky nejlepších filmů dostupných v exkluzivní online videotéce iPrima Videopůjčovně.


Kdo nás čte

Reálných uživatelů: 70 655

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, rozhovory, soutěže, sponzoring stránky o pořadu či filmových tematických výběrů v rámci iPrima Videopůjčovny, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích


Kde nás najdete