Webová stránka kanálu Prima LOVE

Láska, romantika, vztahy, ale i celosvětové fenomény popkultury, to jsou televizní kanál Prima LOVE a webová stránka Prima LOVE. Oddechněte si od každodenních starostí a nechte se přenést do světa, kde ženy určují životní rytmus.

Web Prima LOVE nadchne diváky, a především divačky televizního kanálu Prima LOVE. Každý den na něm najdou porci článků o vysílaných filmech a seriálech, ale i doporučení na videoobsah podobných žánrů, který je dostupný online v iPrima Videopůjčovně nebo archivu skupiny Prima.

Prima LOVE nejsou jen světově nejúspěšnější telenovely v čele s tureckou Zasněnou láskou, ale i romantické filmy z pera nejznámějších autorů románů pro ženy a historické velkoprodukce jako Versailles. Web je určený především pro čtenářky, které zajímají témata jako láska, sex, vztahy a fenomény pop kultury jako je Sex ve městě, 50 odstínů šedi a další Hollywoodská témata spojená s celebritami.


Kdo nás čte

Reálných uživatelů: 171 155

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, rozhovory, soutěže, sponzoring stránky o pořadu či filmových tematických výběrů v rámci iPrima Videopůjčovny, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích


Kde nás najdete