Webová stránka kanálu Prima ZOOM

Web Prima ZOOM je moderní on-line magazín, který se věnuje cestování, historii, přírodě, vojenství, záhadám, tajemstvím vesmíru i pokročilým technologiím, a také dále rozvíjí témata z televizního vysílání kanálu Prima ZOOM.

Odborná témata se redaktoři snaží popularizovat tak, aby byly snadno pochopitelné i širším vrstvám čtenářů, přesto si však ponechávají velkou informační hodnotu. Z tohoto základního požadavku vychází i forma webu: staví na silném videoobsahu, fotogaleriích i infografikách, které doprovázejí samotný text.

Využívá potenciál výrazné televizní značky Prima ZOOM a také většinu jejích dokumentů: na webu najdou diváci zdarma velkou část pořadů, které stanice odvysílala. Významná je v rámci webu také interaktivita spojená s jeho provázáním se sociálními sítěmi, a především snaha o rychlost, a současně podrobnost vždy pečlivě ověřených informací. Příbuzné články jsou na webu propojeny do větších speciálů, kde čtenáři najdou přehledně všechny informace k tématu. Nechybí ani informace o významných výročích a aktuálních událostech ze světa vědy.


Kdo nás čte

Muži > , 35 – 54, vyučen nebo VŠ

Reálných uživatelů: 789 511

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad na míru, rozhovory, soutěže, sponzoring stránky o pořadu či filmových tematických výběrů v rámci iPrima Videopůjčovny, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích


Kde nás najdete