Webová stránka Prima Autosalon

Milujete rychlá auta, motory, závody a vše, co s tím souvisí? Pak budete jako doma na webové stránce Autosalon.tv, navázané na oblíbený motoristický magazín Autosalon, který vysílá kanál Prima COOL.

Autosalon.tv, to je online magazín přinášející novinky, zajímavosti a informace, které by vám neměly uniknout, ze světa silných motorů. V článcích, které zpracovává odborná redakce fungují ve spojení s televizním pořadem Autosalon, se dozvíte vše o tom, co nového vzniká na trhu aut a motorek, co se děje ve světě motosportu, ale i novinky z dopravní legislativy. Nechybí ani virální hity a videa, která vás zaručeně pobaví.

Webová stránka je úzce svázána s pořadem Autosalon, na jehož epizody i bonusové materiály se můžete na webu podívat. Kromě toho můžete soutěžit v řadě lukrativních soutěží. Na Autosalon.tv můžete sledovat také unikátní online pořad Fotr na tripu popisující dobrodružnou výpravu experta Pepy z Autosalonu směrem na divoký východ.


Kdo nás čte

Reálných uživatelů: 565 256

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad, rozhovory, soutěže, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích.


Kde nás najdete