Webová stránka Prima Living

On-line magazín Prima LIVING denně přináší svým čtenářům novinky a inspiraci z oblasti bydlení, architektury, designu a zahrady. Kromě toho přináší propojení s televizními pořady skupiny Prima, jako je Jak se staví sen.

Baví i inspiruje, zároveň přináší chytré rady a praktické informace. Mezi nejoblíbenější obsah na webu Prima Living patří články a fotogalerie z návštěv originálních interiérů, moderní architektury a témata týkající se současného designu. Čtenáře informuje i o nejnovějších trendech v oblasti bydlení, má přesah na kulturní akce a informuje o celosvětových trendech. Přináší rozhovory s odborníky i návody na to, jak zkrášlit své bydlení.

Významnou součástí obsahu jsou názorná videa a praktické encyklopedie z oblasti zahrady a bydlení. Redaktoři pravidelně připravují obsáhlé tematické speciály, které pokrývají různé oblasti týkající se stylového, chytrého a zdravého bydlení.

Web Prima LIVING navíc spolupracuje a publikuje obsah spojený s pořady Jak se staví sen a Gondíci s.r.o.


Kdo nás čte

Ženy > , 25 – 55+, středoškolské s maturitou

Reálných uživatelů:  617 697

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad na míru, rozhovory, soutěže, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích.


Kde nás najdete