Webová stránka Prima Ženy

On-line lifestylový magazín pro ženy  nabízí každodenní novinky ze světa módy, krásy, zdraví a diet. Čtěte si každý den o inspirativních ženách a příbězích, které stojí za to znát, a inspirujte se horoskopy, které sestavují přední odborníci na tuto tematiku.

Vedle klasických témat dámských magazínů nechybí ani oblíbená témata o rodině, sexu a vztazích. Svým čtenářkám navíc nabízí rozhovory s odborníky z různých oblastí a známými osobnostmi. Nedílnou součástí webu Prima Ženy jsou horoskopy, které přináší na denní bázi, kromě toho se ale čtenáři dozví předpovědi partnerské, roční na bázi čínského horoskopu nebo si mohou vypočítat svůj ascendent.

Redaktorky po celý rok připravují zábavné tematické speciály. Velmi oblíbeným obsahem jsou návodná videa na cvičení a hubnutí či spolupráce s partnerskými weby, které se věnují zdravému životnímu stylu a vaření.


Kdo nás čte

Ženy > 25 – 44, středoškolské s maturitou

Reálných uživatelů: 822 020

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad na míru, rozhovory, soutěže, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích.


Kde nás najdete