Webová stránka Primadoma

Online magazín Prima Doma v sobě sdružuje hned několik kutilských webů. Na své si přijdou všichni, kdo neposedí a mají neustále potřebu tvořit. A samozřejmě také milovníci kutilských pořadů vysílaných na televizních kanálech skupiny Prima, jejichž epizody i bonusový obsah najdete na propojeném videoportálu PrimaDoma.TV.

Všechny hobby pořady skupiny Prima na jednom místě, a ještě mnohem více, to je webová stránka Prima Doma. Receptář Prima nápadů, Vychytávky Ládi Hrušky, Libovky Pepy Libického, Minutový manžel a Řemeslo nenahradíš, to jsou jen některé z pořadů, o nichž na Prima Doma najdete úplně vše. Sledovat zde ale můžete i exkluzivní online formáty pořadů, jako jsou Zahrádkářská poradna Ludmily Duškové a Jana Kopřivy a pořad Stačí začít.

Prima Doma kromě kompletního servisu hobby pořadů z vysílání skupiny Prima přináší každý den také inspirace, informace a tipy a návody pro všechny kutily, ať už plánujete vybudovat dětské hřiště, vylepšit svou zahrádku nebo začít s chovem morčat.


Kdo nás čte

Reálných uživatelů: 34 937

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad, rozhovory, soutěže, sponzoring stránky o pořadu, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích.


Kde nás najdete