Show Jana Krause: Felliniho herečka, režisér-kaskadér a nejlepší modelka

V dalším dílu Show Jana Krause se představí zpěvačka a herečka Marie Párová, režisér a producent Petr Jákl a modelka Barbora Podzimková.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 28. ledna ve 21.35 na Primě.

I když je téměř konec ledna, Jan Kraus popřál divákům a hostům v divadle všechno nejlepší v novém roce, protože tento díl je prvním premiérovým v roce 2015.

Navázal na tradici svých glos a úvah na aktuální dění – a tak diváky seznámil s údajnou zprávou o tom, že i internet by se měl zpoplatnit. Jan Kraus se ovšem zamyslel nad tím, že internet chytá přes wi-fi, a když je dál od ústředny, tak nemá signál. A stejně tak přestává mít signál mobilního telefonu… Za jaké služby tedy máme platit, a že by byl konec internetu opravdu v dohlednu?

Nevyřčený závěr své první úvahy rozptýlil Jan Kraus komentáři novinových článků, například zprávy o tom, že mladé lidi přestává bavit sex. „Já to tak rád čtu, takovéto zprávy,“ usmíval se potutelně od svého stolku. A po připomenutí ještě několika podobných novinek z českého a zahraničního tisku představil prvního hosta večera.

Jako první host usedla vedle Jana Krause Marie Párová, herečka, která čtyřicet let žila v Itálii. Po připomenutí několika fotek z doby Mariina mládí a jejích hereckých začátků chtěl Jan Kraus vědět, jak se Marie dostala ke slavnému režiséru Federiku Fellinimu. A tak odvyprávěla příběh o tom, jak v Římě „sbalila“ jednoho amerického herce, který ji s věhlasným režisérem seznámil.

Jak na Felliniho zapěvačka a herečka vzpomíná? Pusťte si už teď náš rozhovor:

Vedle Marie Párové se po chvíli usadil druhý host, dalo by se říci, že tak trochu kolega z branže, Petr Jákl, původně judista a kaskadér, v současné době režisér a producent. Jan Kraus hned vzkázal pozdrav Petrovu otci a Petr okamžitě obrátil pozdrav zpátky s tím, že moderátor jeho otce při kartách „oškubal“ a Petr to má od něj vybrat zpátky.

Jan Kraus pak pustil úryvek z nového filmu Ghoul, který má přijít v únoru do kin. A Petr přidal pár drobností a vysvětlení o tomto filmu, o kanibalovi a masovém vrahovi z Ukrajiny, o kterém je tento film. „Já jsem chtěl udělat po Kajínkovi něco pozitivního,“ hořce rozesmál Jana Krause Petr Jákl. A informace o hlavním hrdinovi, podle jehož reálného života je film natočen, podal opravdu zajímavě, skvělý námět pro film!

Jak Petr Jákl vzpomíná na setkání s Anthony Hopkinsem nebo Arnoldem Schwarzeneggerem? Dozvíte se v našem rohovoru:

Posledním hostem večera byla modelka Barbora Podzimková, éterická dívka, která přišla celá v bílém a vyzařovala z ní veliká křehkost. Moderátor prozradil, že je vítězkou posledního ročníku Elite Model Look! Barboře je 15 let a má před sebou zjevně slibnou budoucnost topmodelky.

„Co škola? Pošlete jim pohled!“ radil Jan Kraus. Barbora mu oponovala, že do školy chodit musí, že to je podmínka toho, aby se mohla věnovat modelingu. Nicméně přiznala, že na konci února odlétá na dva měsíce pracovat do Tokia. Jan Kraus se vyptával na rodiče, zda například zejména tatínek nemá o Barboru strach, když poletí tak daleko. „Kde jste byla nejdál?“ chtěl vědět Jan Kraus. „Na Šumavě!“ zareagovala nejdřív velice spontánně Barbora. Všichni se zasmáli hned o chvilku později, kdy mezi jejími fotkami vyskočila fotka Jana Krause zamlada, asi vtípek štábu. „To jsem já!“ ulekl se Jan Kraus.

Podívejte se, jak Bára vypadá už teď v našem rozhovoru:

V prvním premiérovém dílu Show Jana Krause tohoto roku toho zazní ještě mnohem více, nezapomeňte se s námi bavit dnes večer ve 21.35 na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.