TopStar

7. října 2013 06:50

Dagmar Dandová

Recept na koláč: Čím Erbová krmí Řepku?

Myslíte si, že modelky a sportovci jedí jenom zdravá a lehká jídla? Omyl! Vlaďka Erbová peče svému manželovi Tomášovi Řepkovi (39) pořádně tučné koláče.

Není divu, že se bývalý fotbalový reprezentant postupně dostává z formy a mírně řečeno kyne. Za výživu sportovce, který by ještě chtěl slušné angažmá, dáváme Erbové červenou kartu! S takovým jídelníčkem se hráč SK Hvozdnice jen tak do první ligy znovu nevyhrabe….

Nicméně Prima-Style.cz uznává, že koláč s čokoládou Vlaďky Erbové vypadá skutečně „k sežrání“.

„Je nejlepší! Nevydržel u nás ani den,“ uvedla modelka na Facebooku. Svůj kousek hned vyfotila a prozradila recept.

Řezy s čokoládou

Budete potřebovat:

2 vanilkové cukry

1 strouhanou čokoládu

3 lžíce krupice

marmeládu na promazání

1 litr mléka

4 balení čokoládových Be-be sušenek

3 balení čokoládového pudinku v prášku

1 smetanu ke šlehání

2 balení zakysané krémové smetany

Postup:

Z mléka, pudinkového prášku a trochy cukru uvaříme hustý pudink. Smetanu vyšleháme dotuha a promícháme se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem.

Dno hlubšího plechu vyložíme dvěma vrstvami sušenek, které promažeme marmeládou. Na ně rozetřeme pudink, na něj znovu sušenky a potřeme šlehačkovým krémem.

Posypeme nastrouhanou čokoládou nebo posypeme bohatě kakaem. Necháme alespoň dvě hodiny vychladnout a ztuhnout.

Místo smetany ke šlehání můžeme použít i tvaroh. Místo čokoládového pudinku třeba vanilkový. Fantazii se meze nekladou.

-dad-

Mohlo by vás zajímat:


Přečtěte si také