Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr
Hrdina kuchyně (7)
reklama
Byl dosažen limit pro přehrávání
Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr
1 / 11
- Hrdina kuchyně vás zavede do výrobny jablečného cideru. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
2 / 11
- Kdo je skutečným hrdinou kuchyně? Přece kvalitní surovina! Tentokrát jím bude jablko. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
3 / 11
- Nejen za pěstováním jablek, ale i výrobou lahodného cideru či jablečného moštu se podíváme na statek rodiny Abtů v Líšnici u Prahy. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
4 / 11
- Jablečná omáčka s kousky kuřecího masa Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
5 / 11
- Salát Waldorf. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
6 / 11
- Treska na cidru se slávkami Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
7 / 11
- Jablko má v kuchyni velký potenciál. Uvidíte v sedmém díle pořadu Hrdina kuchyně už v sobotu 14. října ve 14.20 na Primě. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
8 / 11
- Jablkový crumble. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
9 / 11
- Hrdina kuchyně vás zavede do výrobny jablečného cideru. Zdroj: archiv FTV Prima
reklama
10 / 11
- Chuť jablek je fantastická nejen v dezertech, ale i v kombinaci s masem nebo rybami. Zdroj: archiv FTV Prima