Top hlášky Zdeňka Pohlreicha z legendárního Ano, šéfe! Všechny si určitě nepamatuje!

Vychutnejte si nejlepší a dnes již legendární hlášky postrachu českých kuchyní Zdeňka Pohlreicha! Když Šéf otevře pusu, v televizi zní jen pípání. Divák Ano, šéfe! ví, že někdy z něho vypadnou skutečné řečnické perly. Dejte si teď řadu z nich v sestřizích, nebo si rovnou přehrajte třeba všechny řady Ano, šéfe! online v archivu iPrima.cz.

Legandární Šéf se zrodil s 1: dílem Ano, šéfe! A tady jsou úplně první hlášky Zdeňka Pohlreicha z restaurace Hrádek v Litoměřicích:

  • „Ty do toho kloveš jak vrána do hovna.“
  • „Nehrab se v tom jak student v pochvě a hoď to tam všechno. To asi vystřihnem, ne?“
  • „Mluv nebo ser písmena! Máš na vybranou…“
  • „Když sem teď někdo vleze a objedná si paprikáš, tak bude koukat jak prase po první ráně.“
  • „Omáčky vaříte, nebo práškujete?“
  • „Na place každej kouří jak sádrovej ježek!“
  • „Kuchař je poloviční lékař. Musí dbát o zdraví národa.“
  • „Jestli tohle je vývar, já jsem svatá Panna orleánská…“
  • „Zaměstnej si tady osmirukou chobotnici, když to chceš takhle stihnout.“
  • „To je přehlídka zbytečných pohybů.“
  • „Salát je suchej jak dědečkův skalp…“
  • „Jak to, že se mnou souhlasíte, včera jsme se tak krásně hádali?“
  • „Copak, že je to zdravý... Na to lidi kašlou, hlavně, že je to dobrý.“
  • „Nejsme v restauraci, jsme ve spořitelně času.“
  • „Všechno vždycky fungovalo, než tam vlezlo to plešatý hovado.“

Sestřih největší hlášek Zdeňka Pohlreicha z pořadu Ano, šéfe!

Rozepsané hlášky Šéfa Pohlreicha podle navštívených podniků:

Hlášky z restaurace U Klauna, Olšany

  • Kuchařka Monika: "Tak chlapi, a to je všechno, co umím… píča s čokoládou…"
  • Bolek Polívka: "Pořídil jste si tu farmu, abyste měl peníze? Naopak, můj záměr je, abych se zbavil peněz. To se mi povedlo, že jsem se nádherně, až příkladně zadlužil."
  • "Já tady dřu jak na svým" (Zdeněk přiváží nákup)
  • Kuchařky: "Jak se máte?" Zdeněk: "Na to, co umím, to není špatný…"
  • "Kdybych věděl, co mě čeká, tak jsem brečel poslední třetinu cesty."
  • "Trpět v práci není žádný umění."
  • "Jsme armáda kuchyňských válečníků, ty co jenom brousej nože, tak ty máme v konečníku!"
  • "Zdeněk udělá omáčku, že budou koně řehtat ve stájích, jak kdyby nebylo žádný zejtra."
  • Bolek Polívka: "Já jsem si vzal klobouk, abych ho mohl dávat dolů."
  • "Vždycky je lepší lžička medu než kýbl hoven."
  • Kuchařka Monika: "Zdeněk není pro mě kuchař, protože vaří pořád jedno a to samý."
  • "Provozní je jak Yetti: Všichni o něm slyšeli, ale nikdo ho zatím neviděl."
  • "Sluší mu to jak čuníkovi podprsenka."
  • "Bolek na Hrad! Neříkej to dvakrát: Já jsem myslel na opuštěnej…"
  • "Co tady vyhuluješ? Tady se má kouřit akorát z komína."

Hlášky z restaurace Kongo, Kladno

  • "Očekávám, že to jídlo bude na úrovni turistický třídy v Air Uganda."
  • "Za dlouhejch zimních večerů dal bych si ještě sousto, ale tolik času nemáme." (o steaku)
  • "To je tak slaný, že to snad přivezli za Slanýho. Mám takový podezření, když jsem viděl pana majitele nakupovat, jestli náhodou sůl nebyla ve slevě."
  • "Mozartovo tajemství: To je Malá noční hudba a pro změnu velká česká sračka. To by Wolfgang hrál asi hodně falešně, kdyby tohle ochutnal…"
  • "Tohle je odvaz, kamaráde. Suchý jak cesta, smrdí to jak kapr vyloučenej ze sestavy a do toho sůl."
  • O normovací kuchařce: "První vydání bylo těsně potom, co Gottwald řval z balkonu.
  • Otevírá mrazák ve sklepě, kde se dlouho neuklízelo: „Tahle scéna je ve všech hororech.“
  • Šéf přinese ze sklepa plesnivou vařečku: „Kdy jste dostal poslední vejprask?“
  • "Jel jsem dneska kolem tzv. cenovýho totemu – litr benzinu za 40 korun, dává to smysl?
  • "Takhle to jde udělat. Je daleko jednodušší ten bordel zamknout než ho uklidit."
  • "Co to je?" (Zdeněk drží podprsenku) – „Zdá se, že máme širší záběr podnikání než jenom restaurační.“
  • "Obracečka na žaludek by se spíš hodila…"
  • Číšník: Já nevím, co máte rád… Pohlreich: Já mám rád dobrý jídlo…
  • "Každej, kdo by chtěl tohle objednat svejm dětem, tak by měl sedět za ohrožování mládeže."
  • "Ženich, svědek, ty to žrali, jak když není žádný zejtra."

Hlášky z restaurace Ponorka, Most

  • "U stropu visí sáňky, čarodějnice a kolo, kolo, mlýnský. Tady zase zavládla kreativita."
  • "Energetický srdce Severočeskýho kraje a hoří to tady jak za dušičky" (o plynovém sporáku)
  • "A vlítnu tam jak vandrák do putyky."
  • "Takovej krásnej letní den a já lezu do ponorky. To jsem blbej…"
  • "Hospoda to není Apollo 13. Potřebujete jen dvě věci: dát těm lidem dobře najíst a pořádně se o ně postarat. To není nukleární věda…"
  • "Ty lidi už nebaví ani dělat za peníze."
  • "Ať to není, jak když jsem si stáhl trenýrky a sed jsem si do toho nahatou prdelí."
  • "Ta hospoda je byznys na hovno, furt do toho lezou lidi."
  • "Jéžišmarjá, Zdéňo, strávíš dva dny v posilovně a pak do sebe házíš bramborovej salát. Oni ale dva dny v roce nepomůžou…"
  • "Co to je, Růženko? Vegeta…"
  • Majitel: "Chtěl jsem udělat restauraci u hovna, dětská porce by byla kakáníčko.“ Zdeněk na to: „Buďto bych vyměnil doktora, nebo bych si nechal předepsat jiný prášky,“ potom co majitel rozvine ideu fekální restaurace

Hlášky z restaurace Georgia, Slunečná

  • Servírka: "Hosté tady chválej všechno…" Zdeněk: "A kdo to chválí, když tu nikdo není?"
  • "Chudák chlap, vyhořelej jak Říšskej sněm."
  • "To je jedna z mála věcí, ve kterých jsem bejval ve škole dobrej – mytí tabule."
  • "Z restaurace Georgia máš hospodu Na čekané..."
  • "Dnes akce šrotovné – kdo odejde na šrot?"
  • Zdeněk s obří pinzetou: "Tím se nandávají dvojitý porce u nás v hospodě.“
  • "Když budeš dělat tímhle tempem, tak bys mohl dělat maximáně tak topiče v letním kině."
  • "Já hubnu do plavek na sezonu 2014."
  • Děravý hrnec: "Tam je díra jak po zlodějích…"
  • "Prší, leje: Tak se zdá, že Rosťa není jedinej, komu tady teček do bot… Za chvíli budu prochcanej jak sněhulák."

Hlášky z restaurace Wirtshaus in der Pupplinger Au, Bavorsko

  • "Německý pořádek dostává těžce na prdel!"
  • "Na to, že je devátej květen, ruská objednávka uprostřed Bavorska zní docela odvážně
  • Šéfa zaujme digitální poutač. Další bizarní podnik, zdá se…"
  • "Já myslel, že gastroporno se točí jen ve východním Německu… Ono to ale proniklo až do Bavorska."
  • "O dvě věci mám v tomhle lokálu velkou starost: Jsou to tyhle játra a tvoje a Romanovy játra."
  • "Do kuchyně může i pejsek."
  • "Den jak korálek a bordel jak v tanku."
  • "Na tomhle vozíš domu ožralý?"
  • "Já bych jim ten osmatřicátej snad odpustil!"
  • "Nám se podařilo zkřížit brambory s filckama, ty se samy škrábou."
  • "Tajuplný zámek udělá ze Zdeňka Pohlreicha Bavoráka."
  • Servírování jehněčího kolínka: "Je třeba vyladit tu sóse, aby to mělo tu farbe,"
  • Sabrina ochutná koleno: „Dobrý!“… „Dostane orgáč…"
  • "Bavorská zábava může být hodně bizarní."
  • Zdeněk: "Kde jsou vejce? Kdybych byl vejce, kde bych byl?" Roman: "Vem si támhlety, tam nedosáhneš!" Zdeněk: "Už jsi se někdy posral v náručí medvěda? Tak si dej bacha!"
  • "Hezký, jednoduchý, to už jsme zapomněli takhle vařit…"
  • "Kdybyste se neurazili, tak dám tady něco malýmu do kolíbky…"

Hlášky z restaurace Rybářská bašta, Praha-Hostivař

  • "Já mám žízeň, že bych mohl chlastat ve dvou hospodách najednou!"
  • "Tady proběhla rekonstrukce těsně po tom, co začala perestrojka…"
  • "Můžete tady tu armádu chutí dát někam pryč? Mně se zvedá žaludek, když se na to koukám."
  • "Hostivařský utopenec – to je tady z přehrady? To je chuťovka… Dát si u vody utopence, to je bizarre…"
  • "Co je salát Marseylle s tvrdým y?"
  • "Salát Monako: Kdybyste v Monaku dala někomu krabí tyčinky, tak vás přejedou formulí 1 tam a zpátky…"
  • "Ryby a sýr se nedávaj dohromady: Nikdy, prostě nikdy!!!"
  • "Jednou vymyslím světovou zbraň a všechny je zastřelím najednou!"
  • "Sladký je to jak hovno od nutrie…"
  • "Tuhle vůni jsme naposledy cítit ve dvaasedmdesátým u okýnka na vojně."
  • "Kreativita: Tyčinky, ještě menší tyčinky, má mě rád, nemá mě rád, vole…"
  • Majitel: „Takže sem někdo přijde a řekne si: Tady to vede nějakej pitomec?“ Zdeněk: „Přesně tak.“
  • „Já se nedivím, že jde někdo načazenej z diskotéky a urve to. Já bych to urval úplně střízlivej…“
  • "Nejbrutálnější jsou zářivky na stromě."
  • Scénka s personálem, majitelem, plesnivými jahodami z kompotu a sektem. „Tady jsem podlehl přání dealera…“
  • „Ty seš úplně perverzní!“ (Zdeněk cloumá s poutákem na zmrzlinu.)
  • „To máš nakřivo schválně? To mi teda vysvětli...“

Hlášky z restaurace Letem světem, Praha - Petrovice

  • "Tady bych chtěl mejt nádobí…"
  • "Určitě je to nepříjemnej pocit pro každýho kuchaře, když vidí, jak jeho jídlo mizí v koši."
  • Majitel: "Hrubý rozpočet je za dva miliony…" Zdeněk: "Takže čistej za pět…"
  • "Je to málo slaný. To se českejm kuchařům moc nestává, ale ty seš z Brna?"
  • Zdeněk: "Nálada celkem dobrá?“ Kuchař: „To přejde…“ Zdeněk: „Tomu se říká brněnskej otimismus…“

Hlášky z restaurace Excalibur, Moravská Třebová

  • "Zajímalo by mě, kde je tady nejbližší drogovej trh, tam musej bejt kluci asi každou chvíli…“
  • "Opékaný brambory přímo z friťáku? Jak jinak… Jaká je polévka? Asi mokrá…“
  • "Tohle není hospoda, to je vysavač na energii. Splachovadlo energie!"
  • "Každé jídlo zasekává ten meč hloub a hloub do toho podniku…“
  • „Mám několik nápadů na nový menu: Dračí tváře v páře, dračí oči v moči“
  • "Když jsem byl na vojně, tak jsme snad vařili lepší věci."
  • "Hospoda je záchrannej člun. Kdo nevesluje, jde přes palubu.“
  • "Ty to solíš jak chodník, to žrádlo!"
  • Po pohledu na obsáhlé meníčko za 80 Kč: "Asi předělávaj Artuše na Jánošíka.“
  • "Někdy stačí jenom uklidit a vymalovat a zbavit se starého haraburdí."
  • "Chlapci, s vámi je domluva jak s posraným tanec…"
  • "Freedom! Bitva proti blafům pokračuje!"
  • Zdeněk po návštěvě kuchaře kuchaře v protialkoholní léčebně: „Jsem si dal vychladit flašku dneska a asi se na to vyseru.“
  • "Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudeme mít kde točit.“
  • Návrat: „Nenávidím, když mi někdo děkuje…“

Hlášky z restaurace Zámek, Choltice

  • "Tohle jídlo je v podobný kondici jako ten zámek."
  • "To jsou Drážďany říznuté KarlMarxStadtem.
  • Kuchař Tomáš se představuje: "Kubica." Zdeněk: "Babica?"
  • "Já s tím zápasím jak se smrtí!" (Zdeňkova reakce na velký kruton v polévce)

Zdeněk: "Co je to za omáčku?"

Majitel: "To je ta, co jste měl, taková sračka…"

Zdeněk: "Neopakuj po mně ty otázky. My netočíme Vojnu a mír. Za 50 minut to musí bejt odvysílaný."

Hlášky z hotelu Krajka, Vamberk

  • "Máte nejkrásnější kuchyň, v který jsme kdy natáčeli, pane Králi, ale vaši poddaní na to neskonale serou."
  • "Váš kuchař tady servíruje rybu, kterou kdyby dostal v restauraci, tak by za ni nezaplatil. Jak tomu mám rozumět? Vysvětlete mi to jako tříletýmu dítěti!"
  • „Lenost, lenost, ignorantství, srát na to,“ jde si Zdeněk zanadávat do kuchyně.
  • "Já bych s tím mohl do televize!" (obracení palačinek)
  • Hostům, kteří při zátěžáku čekají hodinu na jídlo a další hodinku si ještě počkají:
  • „Tak já jdu kuchaři říct, že chcete aspoň krátkou přestávku mezi večeří a snídaní.“
  • Hosté si stěžují při zátěžáku: „Místo toho, co bysme se najedli, jsme se stihli opít, a pak nám přinesou takovouhle podrážku.“
  • "Levná zabijačková lokální specialita á la Pohlreich. Nádhera!"
  • "Buďte originální, ale ne tak, že na vepřovou panenku dáte hrst malin…"
  • "Mám hlad jako prase, na cestě byl zavřenej Mekáč, tak bych si dal něco na zub."
  • "Takhle bych vám s tím pomohl!" (trhá nový jídelák)
  • "Všechno je bullshit! Kecy!"
  • "Tohle tady bude známější než vamberecká krajka, ta paprika…"
  • Hvězda: „To je za jiný peníze.“ Pohlreich: „Tuhle větu už nikdy neříkej: Je plná neúcty, ignorantství a arogance. Jakmile kuchyň začne přemýšlet ve dvou úrovních, tak je s ní konec.“
  • "Jestli jste mi ještě nevypustili kola, tak já pojedu."

Hlášky z hotelu Květnice, Tišnov

  • To je šílený, přijdeš do hospody a chceš vědět, co umějí nejlépe uvařit. A oni řeknou tatarák…"
  • "Přemýšlel jste o politický kariéře? Já si myslím, že by vám to super šlo, protože jsem vám neporozuměl ani větu…"
  • "Majitel: Ten losos je rozmražený, čerstvý… Zákaznice: Rozmrazený losos není čerstvý a čerstvý losos nesmrdí rybinou."
  • "Jsou země, kde se do karaf leje víno. Ale tohle vypadá jako sbírka z urologickýho oddělení a chutná to úplně stejně."
  • "Musím říct – a neříká se mi to snadno, že jste mě příjemně překvapili."
  • "Dělej věci tak, aby ses nemusela nikdy omlouvat!"
  • "Tady je lidí, vás je tady jak Alexandrovců!"
  • "Snad mi nikdo nezkazí radost a nebude to tady dobrý."
  • "Tohle že je teprve začátek!? Není to nějaký moc hezký?"

Hlášky z Modré stodoly, Horoměřice

  • "Můj ty Tondo západoněmeckej…"
  • "Zvěřinová paštika vypadá jak sojovej suk – vzpomínka na dětství."
  • "To je týrání zvířat, proč to zvíře kvůli tomuhle musí umřít, sakra?"
  • "Zátěžák: Vypadá to, že naše letiště v tuhle chvíli nepřijímá, vypadá to na mlhu - těžkou."
  • "Ještě, že to máte blízko na letiště, pro ty pytlíky na blití!"
  • "V tomhle se v králi Šumavy utopila Jiřina Švorcová."
  • "Nový koření? To bylo nový, když byl ještě Žižka svobodníkem."
  • "Řekněte mi, že tady neprobíhá výroba chemických zbraní (čichá k piksle s dochucovadlem)."
  • "Jako všichni hollywoodští herci i já jsem se dopracoval k vlastnímu karavanu. Problém je ten, že budu pokračovat v natáčení frašky okresního formátu."
  • "Ty vajíčka pamatujou Švédy na mostě. Ale aspoň jsou zase drahý…"
  • "Paní šéfka by měla jít do politiky, ta zvládá úplně všechno…"
  • "Tohle je benzinová pumpa v Itálii nebo salát do televizního pořadu pro ženy. Je to jen o málo lepší, než ty sračky, co se servírujou v těch letadlech, co vám lítaj nad hlavou."
  • Kuchtík: "Já jsem pomocnej…" Zdeněk: "Že vaříš jak ponocnej?"
  • "Kuchaři jsou všichni cvoci, to říkám furt, Ale nevěděl jsem, že stačí si jenom oblíknout ten bílej kabát…."

Hlášky z Café Prague, Chicago, USA

  • "Tohle byl můj americkej sen - dát si hromadu jídla."
  • "Ještě ochutnám ten hambinec."
  • "Virus českých restaurací se přenesl i přes Atlantik."
  • "Rondon není kondom – nelze ho chvíli nosit a pak ho zahodit."
  • "Aby se z vašeho česko-polskýho dreamu nestala americká nightmare!"
  • "Při procházce centrem upozorňuje na všechny steakhousy apod: „Jsme na nebezpečným území pro všechny vegetariány.“

Příprava zátěžového oběda:

„Od šesti od rána tady lítám jako puk na náledí.“

U předměstských stánků s rychlým občerstvením: „Sem inspektoři od Michelina moc často nejezděj. Tuhle vůni jsem naposled cejtil na smíchovským nádraží.“

Polskému kuchaři Adamovi: „Nestůj tady jak necky u půdy! Tohle není žádný Zakopany.“

  • "Se mnou je dneska sranda jak s gumovým hovnem."
  • "Udělej si to jednoduchý, jinak tě z…ám jak Saxánu!"
  • Když opouští Café Prague: „Já se jdu někam najíst…“

Hlášky z restaurace Simsalabim, Plzeň

  • "Jsem odvážnej, dát si v prázdný restauraci rybu."
  • "Aby mě tady neproměnili na křečka!"
  • "Skippy? To už jsme nejed dvacet let…Proč bych měl přijet do Plzně a jíst klokana?"
  • "Kam vítr, tam černokněžnickej plášť!"
  • "Láska je pomíjející, blbost je věčná…"
  • "Suterén – špatně. Lidi věděj, že pod tou zemí jednou skončej a ještě se jim tam nechce."
  • "To je, jako kdybys dal kopec šlehačky na nějakou sračku!"
  • "Zastavárna. To bychom se mohli zastavit na jedno."
  • "To budu mít hlavu jak doplňovací velitelství."
  • Majiteli: "Ty se teda do Česko Slovensko má talent, nehlas!"
  • "Bavil ses o tom s Čáryfukem?"
  • Takhle vypadá setkání s fanouškem. Nemůže ho někdo odčarovat?
  • To je Amerika ve spreji!

Hlášky z restaurace U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle

Plnění jitrnic:

Zdeněk: „Dej mi zástěru, nebo budu zasranej jak král Šumavy!“

Pavel Kuře: To je blbý střevo. Zdeněk Pohlreich: Zdá se, že jediný střevo jsem tady já.

  • "Nemusíš se v tom hrabat jak bába v žiletkách."
  • "Restaurační podnikání není žádnej mozkovej trust."
  • "Já když jsem tahal ryby, tak ty ses ještě bál černýho kafe."
  • Majitel dává použité sirky do misky. Zdeněk na to: „Když chytne, tak si řekneš: Ta je dobrá, tu si schovám.“

Hlášky z restaurace Rybárna, Pardubice:

  • Slaměné prostírání: „V létě se to dává na stůl, v zimě před dveře.“
  • Vycpaný jelen na zdi: „Tuhle rybu jsem taky ještě neviděl…“
  • Demižony, láhve, sítě a sádrový vodník: „Polobolševický rustikální design, stejně módní asi jako Plechová kavalérie.“
  • "Ty sítě jsou pod stropem tisíc let. Kdybychom je sundali a vyprali, mohli bysme to prodávat místo kafe – ta voda by byla úplně černá."
  • "Ty brambory tady leží od loňský Velký pardubický, naposledy je tady jedl Váňa."
  • Majitel nakoupil víc surovin, protože se domníval, že natáčení Ano, šéfe! zvedne návštěvnost: „Že bychom fungovali jako přidružená atrakce? Že bych se procházel po parku s medvědem?“
  • Pomocník v kuchyni: „Ženská? Jedině milion a na prdeli úmrtní list – jinak nebrat!“
  • Zdeněk: „Zdá se, že jsem v životě nic nepochopil.“
  • "Sice to furt vypadá, jako když jde chudej chlapec k holiči – vymydlenej, ale chudej. Ale na tom bohatství zapracujem…"
  • Může mladý komsomolec kritizovat politiku komunistické strany? Může, ale je škoda mladýho života…
  • Před obědem: „Tak že bych tady pustil něco do šachty?“
  • "Teď vím, zač je v Pardubicích perník. Za dva žaludeční vředy a tři ledvinový koliky."

Hlášky z restaurace Kuželna, Hazlov:

  • "Bolševickej biftek vypadá stejně dobře jako všechno, co tady ti bolševici za ta léta udělali…“
  • Pizza zapečená v hermelínu: „Lituju, že nemám továrnu na hermelín v Čechách, to musí bejt kšeft jak stehno…“
  • „Jestli tahle hospoda přežije, tak se snad poseru.“
  • Manželovi majitelky, sponzorovi Kuželny: „Mám takovou interní otázku. Nechtěl byste mě adoptovat?“
  • "Já jsem poradil procesí a ještě ho dnes hledaj."
  • Koření z velké pixly: „Trocha popela z mrtvýho dědečka.“

Hlášky z restaurace U Stoleté lípy, Hostivce:

  • „Klasické podávání příborů ve stylu, sejdeme se na kožním“ – bere příbory ze stojanu na stole.
  • „To kuře je suchý jak cesta.“
  • „Vy tady točíte pátej díl Rumburaka?“ – reakce na to, že najde v kuchyni vědmu, která odhaluje negativní energie.
  • Vědma prochází s kyvadélkem: „Kamile, nebereš nějaký prášky?“
  • Navazuje na konverzaci s vědmou: „Až to tady vyřešíte, tak já se hodím do alfy a vpluju sem na obláčku a budeme to řešit dál.“
  • „Frajer neumí opíct chleba a pozve si čarodějnici.“
  • „Ještě tu nemá polívku z netopýra, ty vole.“

Hlášky z restaurace Pintovka, Tábor:

  • „Toho tady je, jak když plivne do Stromovky a zavře vrata!"
  • O místním friťáku: "Ten pamatuje Švédy na mostě!"
  • „Za mého mládí se tomu říkalo objektivní příčiny a jsou to jen výmluvy."
  • „Hlava napomádovaná, nohy smrděj…"
  • Kuchaři, který přes noc uklízel:
  • „Mám pro tebe dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou: 1. Působíš dost nevyspale. 2. Máš volno!"
  • „Nejrozšířenější české koření je strouhanka."
  • O bagetě: "Ta šunka pamatuje Žižku, když byl ještě svobodníkem."
  • Návštěva zahradnictví: "To je tak hezký vidět nepravidelný tvary tý zeleniny. Ať si celá Evropská unie nasere s těma ohejbákama na banány!"

Setkání s houbařem

Šéf: „Tohle je jedlý? Nebo jenom jednou?"

Houbař: „Kdo neumí holubinky, nezná houby." Šéf: "Kdo nešuká s vošklivejma, ten nešuká vůbec!"

Šéf: „Vy jste ňákej našlápnutej, pane!“

Houbař: „Vždyť sbírám houby 60 let.“

Šéf: „To jste dobrej, když jste furt mezi náma... Takovej sympatickej pán, za tři minuty tě vyškolí, že koukáš jak Plha."

Šéf nad novým vybavením kuchyně: „To vypadá jako doopravdy.“

Hlášky z restaurace U sv. Filipa a Jakuba, Praha

  • „Tady je to staročeský celý."
  • „Tam je sejra, že se to lepí jak hovno na košili."
  • „Kaťák v přímým přenosu. To zná víc lidí než Hradčany."

Kuchař: „Tohle půjde zítra na minutky“.

Zdeněk: „To půjde tak akorát do prdele!“

Zdeněk: „Kde je druhej majitel?"

Kuchař: „Nevím."

Zdeněk: „Vy si myslíte, že je to tady Česko hledá SuperStar?"

  • „Specialita šéfkuchaře: dušený výkřik v průjezdu."
  • „To je vaše legendární kašička? Jak od babičky? Ta ji taky neuměla…"
  • „Nezapomeňte na to, že lhát do televize je smrtelnej hřích! To nikdo nedělá!"

Hlášky ze Sedmého nebe, Plzeň:

  • Bábin vrch z jídelního lístku: "Z tohohle vrchu mám chuť vrhnout!"
  • "Vypadám snad jako někdo, kdo měl chuť na Ondráše?" (Ondráš = Řízek v bramboráku.)
  • "To není restaurace, to je nádraží. To je těžkej Bahnhof. To je tak pro sjezd trabantistů, tak maximálně."
  • "Celý je to na sráču, tady už jen chybí, aby to někdo prohlásil za národní kulturní památku."

Kuchař Martin: „Po první výplatě jsem to zabalil a začal jsem lakovat auta.“

Zdeněk: „Lyže jsi neprodával nikdy? Ani neopravoval?“ (narážka na Jiřího Babicu, který dříve prodával lyže)

  • "Tady (v Plzni) je snazší získat vysokoškolskej diplom než uklidit kuchyň!"
  • "Bordel v kuchyni, je špína na talíři! Bordel v kuchyni, jsou sračky v žaludku!"
  • "Vy tady otrávíte půlku toho sídliště během pěti minut, kdybyste měli to štěstí, že ty lidi přijdou."
  • "Mohl bych bejt na vás větší svině, ale nezasloužíte si to!"
  • "V kuchyni vládne totální rozpad, systém kluci hurá za ním!"

Majitel přináší pytel oškrábaných brambor v průhledném obalu:

Zdeněk: ,,V tomhle je brambor asi jako rychlosti v cikánským kolotoči. To je shit v pevným skupenství. To je mrdina s.r.o.!"

Majitel namítá, že je to je vakuově balený.

Zdeněk: "Vypadám jako slepec? To poznám, že je to vakuově balený... To je vakuově zkurvený!"

  • ,,Ty do toho čumíš jak kráva do hodin!"
  • ,,Ty než to přečteš, tak já jsem třikrát posranej!"
  • ,,Když ses v mládí rozhodoval, co budeš dělat, byla pro tebe kuchařina jasná volba? Teď už víš, že ses rozhod blbě…"
  • ,,Vy mi chcete říct, že si tady někdo objedná svatbu? Rozvodovost 50 % v Český republice, jestli jste taky nepřispěli svojí troškou do mlýna."

Majitel: „Je to zajímavá zkušenost…“

Zdeněk: „Vy jste taky zajímavá zkušenost, lidi se sem na vás budou jezdit dívat místo na americký pomníky.“

Hlášky z Bohémy, Brno

  • ,,Tady zjistíme, kde má čmelák žihadlo."
  • ,,To chutná jak na židovský svatbě: pytel česneku a k tomu přehlídka mražený zeleniny."
  • ,,Jedno je strčit si dva prsty do prdele a jeden olíznout – to je jedno!"
  • ,,Obdivuju vaši osobní statečnost a nasazení." (k personálu)
  • ,,Vozí si prdel v bílým bavoráku a nemá na maso?" (o majiteli)
  • ,,Můj vůz můj hrad." (k majiteli)
  • ,,Než to dotočíme, tak to auto prodaj – nebo taky ne."
  • ,,V situaci, kdy ta kuchyně je rozesraná na kaši, tady se vaří šest slevových menu!?"
  • ,,Oni ti dluží už tolik peněz, že je z tebe parter." (ke kuchaři)
  • ,,Ať mě nikdo nepodezírá, že fandím Zbrojovce, nebo nesmím zpátky do Práglu."
  • ,,Tady je nějaký varieté? Kdybyste se vy dva naučili jezdit na dvoukolce, tak jste samý prachy." (k majitelům)

Zdeněk: ,,Máte tady někde to vaše blbý moravský víno?"

Kuchař: ,,Ne, my máme bílý, červený a pro Pražáky…"

Zdeněk: ,,Slyšel sem."

  • "Jsou to flákači, budižkničemu líný a ještě ke všemu tomu nerozuměj!"
  • "Chtělo by to zavřít – a všechny!"

Hlášky z Černé kočky (dříve Scandinavia), Svitavy

  • "Když mně bylo jako tobě, tak jsem se ještě bál černýho kafe…"

Čertovská pochoutka z menu:

Zdeněk: „To je kaťák?“

Kuchař: „Ne, flamendr.“

Zdeněk: „Á, málem bych zapomněl.“

  • „Jak prodělat peníze, lekce první" (vývar s velkým kusem masa).
  • „Největší průšvihy začínají vždycky výzvou."
  • Mražené bramboráky na dně mrazáku: "Vy tu máte střelnici na hliněné holuby?"
  • Mražené dorty jako prezent obchodního domu: „Ty ať si strčí do prdele!“
  • Kuchař oponuje, že by se tam čtvercová krabice nevešla.
  • Zdeněk: „Kde je vůle, tam je i cesta!“
  • „Stojí a čumí jak Bulhar do mlátičky."
  • „Kouká na mě jak pětikilovej datel."
  • „Já bych ho praštil tou lyží, aby se netrápil."
  • „Přestaňte si z toho dělat prdel, protože dostáváte výplatu z toho, co si někdo vyndá z vlastní kapsy!“
  • Kuchařům: „Jste ta nejhorší možná kombinace, jakou si majitel může přát: Nic neumíte a ještě na to serete.“
  • ,,Začal jsem si s tebou tykat, abych tě mohl líp poslat do prdele!"
  • ,,Příště až pojedeme točit, požádám produkci, aby nejprve zajela do Ruzyně pro pytlíky na blití a pak teprve pojedeme natáčet…"
  • ,,Vy té gastronomii nemůžete ublížit, protože vy o ní ani nic nevíte!"
  • ,,Je jedno, jak se kdo snaží, důležitý je, kolik dá gólů."
  • Servírka: „To se bude měnit…“
  • Zdeněk: „Ony budou taky Vánoce…“
  • ,,Všichni maj pocit, že hospodský maj v prdeli mincovnu. Že se přikrčíme se a nasereme spoustu peněz a jdeme je utratit večer za děvky. Ale tak to není…"
  • ,,Pozor hlášení! V našem pořadu uvidíte, jak se správě nepropaguje restaurace."
  • ,,Já, když si sáhnu na eidam, mám ekzém."
  • ,,Každým dalším hermelínem v bramboráku si zhoršujete pověst. To je gastronomický východoněmecký porno."
  • ,,To je hroznej zvuk. Když to slyším, tak koukám, z kterýho vokna vyjede skokan na lyžích…"
  • ,,Kdo chce jiným svítit, musí sám zářit."

Hlášky z Motorestu Galerie

  • „Americké brambory s česnekem, americké brambory s nivou. God bless America! Ještěže se to nejmenuje Obamův rejč, nebo tak nějak…“
  • „Já kudy chodím, tudy chválím…“

Servírka: Tak šunka zas není tak úplně maso…

Šéf: To máte bohužel v Český republice pravdu.

  • „Přírodní šťáva? Z kterýho pytlíku?“
  • „Musím dát bacha, abych se nezpotil, protože mi z toho jídla vyskočí na čele pytlík s vegetou.“
  • „Co by vařili český kuchaři, kdyby do toho jídla nemohli dát sýr?“

Šéf: Můžu si vzít na rozloučenou s sebou kousek plovoucího kuřete?

Servírka: Vidíte, že vám to chutná…

Šéf: Já mám hlad. Omáčku jsem si už očistil. Přemejšlím, kam bych šel na oběd. Tak mi držte palce.

  • „Milí diváci, za tohleto všechno můžete, protože jíte to hnusný jídlo v hospodách!“
  • „V pohodě? To je blbý, když je jedna hodina a kuchař je v pohodě.“
  • „Skočím pod náklaďák, s rozběhem. A skončím támhle na tom kříži.“
  • „Ať mi tam zapíchnou lízátko.“ (O jídle, nad nímž se v kuchyni dohadovali, jak ho ozdobit.)
  • „Rajče to nezachrání…“
  • „Já vám je tady trochu přebrousím, tady ty dva…“
  • „Gastronomie je zaměstnání na celej život. Je hezký, když to umíš, a stojí to úplně za hovno, když to neumíš…“
  • „Jestli pojedeš dál v tomhle, budeš stát na pracáku jak debil a čekat, kde tě nechaj vobracet nějaký hovadiny…“

Šéf: Máte tady nějaký ryby, ležáky, který je potřeba prodat?

Majitelka: Jo, žraloka…

Šéf: Žraloka mám na botě. K jídlu nebrat.

  • „Ta ryba se vytáhne z moře, zmrazí se, postaví se k tomu chlap s motorovou pilou a jede. To samo o sobě není nic, co by vyvolávalo chuť k jídlu…“
  • „Pomocník dobrého polévkáře…“ (Při likvidaci dochucovadel.)

Majitelka: Bývalý kuchař nám říkal, že se už vývar nesmí dělat z kostí, že to hygiena zakázala.

Šéf: „Ať si ten svůj prášek strčí do prdele, dobrým si neuškodí. Vzkažte mu, že mu nechám ruku líbat, jo?

  • „Ty se učíš na kovboje, nebo na kuchaře? To mi vysvětli…“
  • „Koření na ryby? Ještě že nejsem ryba!“
  • „Když se to učili, byli zrovna na záchodě.“ (O mladých kuchařích a jejich vývaru.)
  • „Proč se říká trojobalu trojobal? Protože tam jsou tři věci, a ne že se to smíchá dohromady v tu hnusárnu, jak se to dělalo za komárů.“
  • „Dva mladí kuchaříci spolupracují se starým, ojetým nervákem jedna radost.“ (Zpívá si.)
  • „Tady stojím jak nějaká animírka posraná, vole.“
  • „To je krása? To se to vaří? Bych blil!“ (Prohazuje kečup otevřeným oknem.)
  • „Ať to žrádlo trochu vypadá, do psích pochev urousanejch… Pardon, dámy!“
  • „Šlo nám to tak dobře, že to dokonce i lidi jedli…“
  • Servírka: Na začátku jsem si myslela, že je to morous, a teď ho začínám mít ráda…
  • Šéf: Jen nepovídej, myslela sis na mě už od začátku…
  • „Řízek je na tom moc dobře, ale já jsme na tom hodně špatně.“
  • „Já bych jim srazil hlavy dohromady. Bez komunikace, bez systému, žrádlo hrozný, to je parta, já bych je zabil!“
  • „Já bych mu roztrhl prdel až k lopatkám, když ho vidím!“
  • „Davidovi se dneska nedařilo – zdá se, že šoková terapie nefunguje pro každýho. Sledujeme zlom jedné kuchařské kariéry.“
  • „Co tady ta hospoda předvádí – lidská odvaha nezná hranic!“
  • „Zaved bych tady útrpný právo a toho, co by udělal něco blbě, bych přivázal tady k tomu sloupu a bičoval ho elektrickým kabelem.“
  • „Čím to je? Tím, že neumíte vařit a blbě se učíte ve škole.“ (Když v rádiu běží písnička od No Name Čím to je?)
  • „To je krásný, že by na mně přeci jen něco bylo?“ (Když dostal pusu od paní Vlaďky.)
  • „To podpálíme, ne?“ (Vlaďka ho informovala o levném konkurenčním penzionu.)
  • „Je mi ze sebe špatně, jsem čím dál hodnější…“

Hlášky z restaurace Blue Note, Kralupy nad Vltavou

  • "Tady je vzduch jak v poklopci."

Hlášky z restaurace U dubu, Třebíč

  • „To vypadá, že piksla omáčky Café de Paris byla ve slevě.“ (Omáčka byla mnohokrát na jídelním lístku.)
  • „Řecký kuřecí steak zapečený s hermelínem. Řecká kuchyně je především o hermelínu.“
  • „To není kuchař, to je odvážná školačka.“
  • „Ten stůl ovládl pach chemicky vyráběných potravin a citron to nezachrání.“ (Nad první ochutnávkou.)
  • „Jak tohle můžou jíst? Ty brambory, ty pamatujou Švédy na mostě…“
  • „To vypadá jako kinderscheisse.“ (O pokrmu Gladiátor.)
  • „V kartách se říká – když nevíš, tak si troufni. V český gastronomii platí – když nevíš, tak to posyp sejrem…“
  • „U toho hnusu je kuřecí kremace a rajče jen kvůli tomu, že je červený.“
  • „Jestli mám říct, co je nejlepší, tak to bude hodně tichý vysílání, to můžeme točit němej film, to není k žrádlu.“
  • „Quo vadis, česká gastronomie? To by mě fakt zajímalo…“

Zdeněk: "Drahouškové, chcete znát pravdu?"

Katarína: "Pravdu, nebo váš názor?"

Zdeněk: "To je stejný…"

  • „Teď musím vidět pachatele toho strašnýho jídla.“
  • „Proč bych, do prdele, měl jíst kuře s lososem na jednom talíři?“
  • „Počkej, ty to tam sypeš jak Babica! Musíš gently…“

Zdeněk: "Buď svýho kuchaře kopnete do prdele, nebo ho naučíte vařit."

Katarína: "My víme, že si to lidi rádi dávaj a že se na to jídlo vracej." (O jídle Galdiátor.)

Zdeněk: "To je fór na nástěnku, to je fór jako prase."

  • „Kuchař neotvírá flašky a neleje je po talířích. Kuchař připravuje potraviny. To po tobě budu chtít..“
  • „Nejmenovaný výrobce instantního zázraku na počkání.“
  • „Jste to, co jíte, pane kolego.“
  • „Já vím, co to je. Působím snad na tebe dojmem slepce?“ (Vylévá kanystr s thajskou omáčkou.)
  • „Jakpak se asi Kájovi vaří bez prášku? Já tam na něj vlítnu, že se bude divit i nohama.“

Zdeněk: "Chodíš tam na tu zahrádku?"

Kuchař: "Tak dvakrát do týdne."

Zdeněk: „Máš chodit dvakrát za den – před obědem a před večeří."

Zdeněk: „Tak jak ti to jde?"

Kuchař: „Dobrý to je."

Zdeněk: „To přejde, uvidíš."

  • „Ten je zmatenej jak lesní včela.“
  • „Že by v tom klukovi byla přece jenom troška naděje? Něco ví, práškař.“
  • „Poved se nám takovej válečnej komisárek“ (Po prvním pokusu o chleba.)
  • „Ty do toho kloveš jak vrána do hovna.“
  • „Nehrab se v tom jak student v pochvě a hoď to tam všechno. To asi vystřihnem, ne?“
  • „Dobrý? To je málo, ty se z toho musíš posrat, když to nandaváš.“ „Ty lidi tam musej sedět a řvát hurá.“
  • „V tomhle tempu jsem nervózní jak sáňky v létě.“
  • „Dneska přijdou holky na rybu. Ty jim to tam takhle přineseš a oni řeknou: ,Božskej Kája je tady.‘ Ty prostě narušíš institut božskýho Káji a uděláš ho ze sebe.“
  • „Co je pro mě obrovský zklamání, je to, že jste to zvládli. Já vám nevěřil…“
  • „Mluv, nebo ser písmena! Máš na vybranou…“
  • „Když sem teď někdo vleze a objedná si paprikáš, tak bude koukat jak prase po první ráně.“
  • „Kájo, jestli to nebude dobrý, máš ve mně nepřítele na život a na smrt. Zlikviduju tě jak bramboračku.“
  • „Až se to odvysílá, tak se z toho tady poserete. Tak byste se měli ještě chvilku připravovat.“

Hlášky ze školní jídelny Bílá, Praha 6

  • „Ty vole, já nemám přezůvky. To bych se měl schovat před školníkem.“
  • „Vařená kukuřice s bramborem. Chudáci malý…“
  • „Nejhorší bylo, když jsem já chodil do školy a plata smrděly jak psí kšíry.“
  • „Nečeká na mě někdo v kuchyni s válečkem za dveřma?“
  • „Máme první den natáčení a ještě jsem neřekl jediný sprostý slovo. Když jsem chodil do školy já, tak jsem řekl víc sprostých slov než dnes.“
  • „Počkejte, až spolu půjdem na Oscary po těch červenejch kobercích.“ (Pochvala kuchařce.)

Šéf: „Co máš rád?"

Žák: „Těstoviny s kečupem."

Šéf: „Tělesný tresty jsou už zakázaný?"

  • „Dostat se ze školy nebylo tak jednoduchý. Připadal jsem si jak slavná herečka.“ (Podepisuje památníčky.)
  • „Už vím, kam půjdem na oběd! Já vůbec nevím, proč jste nás sem zvaly?“ (Když ochutnal koprovku.)
  • „Tohle je normálně dobrý. Za dvacet pět korun nikdo nemůže ani pípnout.“
  • „Konečně jsem dokonale pochopil, proč nechci zaměstnat ženský.“
  • „Nejhodnější na mě není nikdo, ale relativně hodná je paní šéfová i paní šéfová tý kuchyně. Paní ředitelka hodná není, protože ona asi nechce bejt hodná.“
  • „Příliš mnoho kuchařů zkazí polívku a to je možná něco podobnýho jako tady.“
  • „Držte mi palce, ať mě kuchařka nevezme mokrým hadrem.“
  • „Udělej si ten život hezčí, než zjistíš, že se na to, aby byl hezčí, strašně nadřeš.“ (Když dává ochutnat učni pravý parmazán.)
  • „Je šokující, že dneska tady krmíme svoje děti za cenu jedný plechovky žrádla pro kočky.“

Zdeněk: „Ta když se vám zakutálí pod auto, tak už si dneska ani nekleknete." ( O dvacetikoruně.)

Kuchařka: „Já bych ji teda vyrvala z betonu."

Zdeněk: „Já bych to auto odtlačil taky, protože jsem lakomej."

  • „Já s tím jenom zamíchám, aby se nám to nelepilo jak pot na košili.“
  • „Čuchni, jak sviňa. Trošku parmazánu a je vyhráno.“
  • „Zdá se, že bramborová kaše je velký téma.“ (Na schůzi.)

Hlášky ze Slepé koleje, Benátky nad Jizerou:

  • „Tak se podíváme, kde pan řezník říznul vedle…"
  • „No, jednoho spasitele už tady mají"… (když se dívá na foto Lenina, výzdobu lokálu)
  • „Hm, plnej popelník jako předkrm."
  • „Vem si gumu a vygumuj si tohle jídlo z hlavy…"
  • „Tak chlapci, snad vám to na ledě půjde jako s tou flaškou kečupu…"
  • „To nejsou ovocný knedlíky, to jsou amarouny s borůvkama…"
  • „Omáčka je silná jako noha od kulečníku."
  • „To je studený, jak tělo starý ženy."

Hlášky z Hejtmanského dvora, Slaný:

  • „Mám to tady otevřít, nebo vyrazit!" (problematický vchod)
  • „Tady je uvítací výbor, už se nemůžu dočkat…"
  • „Už mě nenávidíte?"
  • „A proč i vy máte na jídelníčku v zimě rajčatový salát?“ Šéf si odpovídá: „Protože jsem debil.“
  • „Jídelní lístek je napsanej jako Vojna a mír."
  • „Byl jsem zarostlej jak rezervní Kristus."
  • „Nahřejem jim talíře na 90 stupňů a holky s nima půjdou aspoň rychlejc."
  • „To je doktror Jekyll a Mr. Hyde český gastronomie…"
  • „Rakovina na pochodu…"
  • „Já jsem nasranej jak starej chlap…"

Hlášky z Blue Pointu, Praha 8:

  • "Ten dekor je šokující! Asi zabiju provozního!"
  • "Titanic – tam se to stalo aspoň neočekávaně…"
  • "To je říše pohádek. Přál jsem si k Ježíškovi létající plášť."
  • "To je návrat o dvacet let zpátky. To bude šichta, přátelé!"
  • "Váš kuchař bydlí ve Slaným a navrchu těch těstovin zpívá Petr Spálený."
  • "Je to tak blbý, že to bude celkem jednoduchý zlepšit."
  • "Tady brzo někoho zabijete, jestli to tu konečně neumejete."
  • "Tisknem se tady k sobě jak dva homosexuálové." (při výrobě kaše).
  • "Nahatá bába na zdi, aby se tu líp jedlo – já chci domů!"
  • "Takhle se dělá v Rusku…"
  • "Pomoc! Ženy a děti do člunů, muži k pumpám. Loď se potápí!"
  • "Ty lednice jsou časovaná bomba…"
  • "Váš dodavatel masa by zasloužil nakopat do prdele. Jel s tím do zoo a udělal si odbočku sem k vám…"
  • "Dejte těm lidem něco k jídlu. Drůbeží pokušení. Oni si sem nechodí číst. To není knihovna, taková pí…"
  • "Kateřino, mé srdce vzlétá jako jestřáb…" (potom, co dostal od produkční šťouchadlo na brambory)
  • "On o tu hospodu chce normálně přijít!"
  • "Aby toho nebylo málo, ve strašidelném zámku ještě vypadl proud."

Hlášky z Lesního zátiší, Vejprnice:

  • "Jedu rozdávat radost a smích…"
  • "To je ten pajzl u tý pumpy?!"
  • "To není lesní, ale spíš bolševický zátiší…"
  • "Uprostřed plzeňských hvozdů servírujeme hrdě čínské nudle!"
  • "Sem bych šel, jen kdyby na mě někdo mířil pistolí…"
  • "Co na mě tak koukáte, vy jste nikdy neviděla živýho chlapa?"
  • "Kdo uteče, ten vyhraje…"
  • "Ten losos si zaplaval ve friťáku?"
  • "Děti se pozvracej v dětským koutku, protože se jim tam kouří…"
  • "Ta vaše hospoda je tak ošklivá, až je hezká."
  • "Největším nepřítelem českých kuchařů je jejich fantazie."

Hlášky z moterestu pod Řípem

Pohlreichovy hlášky z Panského dvora, Praha 4:

  • "Každýho, kdo se u mě v kuchyni dotkne hovězího masa paličkou, čeká trest smrti…"
  • "Tady si někdo myslí, že mám hlavu jenom na klobouk…
  • "Instantní zázraky - moje parketa. Zdravíme doktorku Cajthamlovou!"
  • "Nenazývej se šéfkuhařem, když neumíš vařit!"
  • "Nic neochutí jídlo tak stejně jako vegeta!"
  • "Já mám žízeň, že bych mohl lemtat ve dvou hospodách najednou…"
  • "To má 250 gramů? Tenhle utrápenej Bohoušek má 19 deka – budete učit starýho orla lítat!"
  • "Tady není žádnej spací vagon, bude to černý jako rakev."
  • "Co ten alsaskej koláč? Nejsou z toho náhodou Černošice?"
  • "Vařit bez myčky, to jako mise na Antarktidě."
  • "To jsou brambory, že je budou vysílat v rádiu."
  • "Tímhle tempem, byste mohli tak maximálně dělat tak svačináře v hladomorně…"

Hlášky z Arteru, Praha 14:

  • "Máme tady šnitlíkové kopí…"
  • "Máte záchody jak v Alcronu…"
  • "Omáčky vaříte, nebo přáškujete?"
  • "Na place každej kouří jak sádrovej ježek!"
  • "Kuchař je poloviční lékař. Musí dbát o zdraví národa."
  • "Jestli tohle je vývar, já jsem svatá Panna orleánská…"
  • "Zaměstnej si tady osmirukou chobotnici, když to chceš takhle stihnout."
  • "To je přehlídka zbytečných pohybů."
  • "Člověk by chtěl vařit, ale místo toho jede slalom mezi těma všema možnejma sračkama."
  • "Lucciano jdi do toho a neber žádný zajatce!"
  • "Nejsme v restauraci, jsme ve spořitelně času."
  • "Když se vzbudíte dřív, než zazvoní budík, je jasný, že je to láska."
  • "Všechno vždycky funovalo, než tam vlezlo to plašatý hovado."
  • "Jako CIA si už asi takhle provařenej nevydělám."

Pí-ovaná pod Chopokom

Hlášky z Mlýnského domova, Jinočany:

  • "Padesát svateb do roka, kdy ty lidi dostanou rozum?"
  • "Tenhle tuňák vypadá, jako kdyby nešel ze solárka, ale z krematoria…"
  • "Tady už chybí okolo tý ryby akorát plechovka."
  • "Tohle je ta sušárna na tuňáka?"
  • "Pane, chcete oblohu? Tak se podívejte z okna…"
  • "Pánové, přece nejste žádný křováci, abyste se báli, že vám kamera sebere ducha."
  • "Maminko, ty to vidíš, kam jsem to zase vlezl."
  • "Přijel soudruh Ježíšek."
  • "Tady máme masa jak u rasa."
  • "Vypadám jak ožralej Mozart." (reakce na pokus o první převlek s parukou a knírem).
  • "Já mám hlavu jak doplňovací velitelství."
  • "Vypadám jak úplnej debil, jako kdybych přijel rychlíkem z Drážďan před dvanácti lety. Alles gute."
  • „Ty budeš hrát moji partnerku a já budu hrát Helmuta“ (kostymérce)

Pohlreichovy hlášky z Pí localu, Písek

  • "Tak tady se to mrská (vaří)"?
  • "Až sem přijde hygienik, tak ho na férovku jebne!"
  • "Vypadám jako Mickey Mouse? Jak ho poznáte? Já mám pět prstů a on jen čtyři…"
  • "Moje bába by řekla: „Hlava napomádovaná a nohy smrděj!“
  • "Teď jsi z toho udělal michellinskou hvězdu, ty nádhero…"
  • "To je hnus fialovej, co tenhle národ sežere, to je k nevíře!"
  • "Blbě se mi to říká, ale chutná mi to!"
  • "Ten kuchař bude dobrej, ten dojde jak brambor v páře."
  • "Jsem králík nějakej přiblblej?"
  • "Jedině že by se zkřížily brambory s filckama a samy se škrábaly."
  • "To je dobrý jak prase, ta klobása, pane šéf…"
  • "Tu pozvi, ta málo sní…"
  • "Zalij to vývarem! Ale voda stačí, aby ty lidi z toho tady neměli úplnej šok…"
  • "Byl jsem v kuchyních, kde občas něco chybělo. Ale ještě jsem nebyl v kuchyních, kde chybělo úplně všechno!"
  • "Nemůžeme lítat pro maso furt dozadu jako parta mongoloidů."
  • "Ale co, na doživotí to tady nemám."
  • "Myslíte si, že mě venku vysadil dědeček automobil?"
  • "Za chvilinku tam vlítnem jak vandrák do putyky."
  • "Ten steak jsi umučil k smrti…"

Hlášky z Fregatty, Měchenice:

  • "Ať nevaří to, co vaří každej vožralej blbec v umatlanym tričku, ale předvede, co umí…"
  • "Já už jsem jak inspektor Colombo."
  • "Nová doba, v Čechách už lidi nechtějí jíst zadarmo!?"
  • "Ta holčina se potí už teď…"
  • "Restaurace je jako cirkus. Jsem nemocnej, bolej mě zuby, host to nikdy nesmí poznat…"
  • "Ta vaše princezna by měla vědět, že tenhle mejdan platíte vy…"
  • "Salát je suchej, jak dědečkův skalp…"
  • "V těch okolních špeluňkách bych nenechal najíst ani svýho psa."
  • "Jak to, že se mnou souhlasíte, včera jsme se tak krásně hádali?"
  • "Copak, že je to zdravý... Na to lidi kašlou, hlavně, že je to dobrý…"

Hlášky z restaurace Městské sály

Hlášky z restaurace Modrá stodola

Hlášky z hotelu Rosa na Šumavě

Hláška z American grill baru v Mohelnici

Top hláška z restaurace AVU

Hláška z restaurace AVU. Jako co, že to chutná? :-)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.