Treska v majonézovém kabátku - vítězný recept!

Treska v kombinaci s majonézou dostane vláčnou chuť!

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: diváci

Česko na talíři II (15) Zelenková, treska
Treska v majonézovém kabátku - vítězný recept!

Suroviny

6 kusůbrambory
1 kusvětší cibule
50 gMáslo
2 stroužkyČesnek
4 kusyfilety z tresky
200 gMajonéza
1 hrstStrouhanka
1 dávkasůl a kmín na dochucení

reklama

Postup

  1. Oloupané brambory pokrájejte na tenké plátky. Osolte je, posypte kmínem a naskládejte do zapékací mísy. Přidejte kousky másla a pečte v troubě předehřáté na 180 °C.
  2. Cibuli pokrájejte na jemno a osmažte na tuku a nechte stranou. Rybí filety dobře osušte, pokrájejte na kousky a v pekáči k nim přidejte opečenou cibulku a majonézu.
  3. Poklaďte je na částečně zapečené brambory a vše ještě společně zapečte. Ke konci pečení  posypte strouhankou tak, aby vznikla křupavá kůrka.


 

reklama