Upoutávka se přehraje za
2 s.
Jak to bylo, šéfe?
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (8) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Koriandr má intenzivní až dráždivou vůni připomínající:- A) karamel
- B) citrusy
Výherci:
- David Janoušek, Luštěnice
- Jakub Šprinc, Hradec Králové
- Martin Sedlický, Turnov
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (7) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Bobkové listy mohou být použity čerstvé. Nicméně, nejlépe chutnají usušené, protože:- A) získají hořkost
- B) ztratí hořkost
Výherci:
- Denis Zeman, Třebíč
- Renáta Macnerová, Praha
- Alexandra Štancelová, Stráž nad Nisou
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (6) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Bílý pepř se získává:- A) z vyloupaných bobulí pepřovníku
- B) z hlíz pepřovníku
Výherci:
- Adam Zeman, Třebíč
- Hana Mužíková, Hradec Králové
- Miroslava Najman, Řepiště
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (5) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Kajenský pepř byl pojmenován po městě Cayenne, které leží:- A) ve Francouzské Guyaně
- B) v Brazílii
Výherci:
- Irena Filipová, Litovel
- Milan Včelák, Nová Paka
- Petr Novický, Chotěboř
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (4) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Sušený tymián je vhodné přidávat do pokrmů- A) na začátku vaření
- B) na konci vaření
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (3) - Kotanyi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Hojné používání koření při vaření je typické- A) pro japonskou kuchyni
- B) pro indickou kuchyni
Výherci:
- Šárka Ondřejová, Tábor
- Milada Vittišová, Bohutín
- Veronika Vejvodová, Krušovice
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (2) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Pepř černý do Evropy poprvé přivezl:- A) Kryštof Kolumbus
- B) Alexandr Makedonský
Výherci:
- Jaroslava Prošková, Pelhřimov
- Petr Glogar, Ostrava
- Petr Glogar, Ostrava
Ukončeno: Soutěž s Jak to bylo, šéfe? II (1) - Kotányi
Chcete vyhrát? Pro tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku jsme připravili dárkové sady mlýnků Kotányi.
Herní řád
Soutěžní otázka:
Mořská sůl se získává:- A) odpařováním z mořské vody
- B) dolováním z mořského dna
Výherci:
- Kateřina Jeřábková, Hodonín
- Jiří Řezanina, Kamýk nad Vltavou
- Lukáš Čecháček, Prostějov