19. května 2011 22:20
Petr SoučekPolníček s uzeným pstruhem a brambory
Velmi jednoduchý a chutný salát. Stane se i vaším oblíbeným jídlem, stejně tak, jak si ho oblíbila Naďa Konvalinková?
Ingredience:
- 400 g brambor
- 8 malých rajčat
- 3 menší červené cibule
- 200 g polníčku
- 4 kusy uzeného pstruha
- 2 lžíce olivového oleje
- 6 lžic bílého vinného octa
- sůl
- pepř
Postup:
Brambory uvaříme i se slupkou v páře, nakrájíme na kousky a smícháme s pokrájeným uzeným pstruhem, jemně nasekanou cibulkou, rajčaty a polníčkem. Směs zalijeme nálevem z vinného octa a olivového oleje, který ochutíme špetkou pepře a trochou soli. Vše řádně promícháme a můžeme podávat. Je to velmi jednoduché a přitom zdravé a chutné!
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 1
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 2
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 3
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 4
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 5
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory 6
JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory final