BONUS Karolína pekla uzené. Máme pro vás více receptů s vůní kouře

V uplynulé epizodě kuchařské novinky Karolína, domácí kuchařka Karolína Kamberská představila 4 recepty. Surovinou hned pro dvě jídla byla kvalitní a poctivá uzenina. Více z uzené kuchyně najdete na našem webu. Níže jsme pro vás vybrali k tématu několik receptů i zajímavostí.
Klobása z farmářských trhů.
Klobása z farmářských trhů.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Vše o pořadu Karolína, domácí kuchařka najdete na webu iprima.cz/karolina

Další díl pořadu Karolína, domácí kuchařka sledujte v sobotu v 18.00 na Primě

 

 

 

Uzené sluší knedlíkům, polévce, salátu i dipu. Koukněte se na vybrané recepty a můžete začít pořádat hody.

Kouzelné fazole. Díky klobáse. Tuto dokonalou rychlovku zvládně každý.


Neodolatelná klasika. Uzené v knedlíku.

A co trochu ryb z udírny?

Uzené ryby k salátům? Určitě. Zkuste je třeba takto:

JTCJ V, Recepty, Polníček s uzeným pstruhem a brambory final

Polníček s uzeným pstruhem a brambory

Co si vlastně pod pojmem uzené představit?

uzene maso

Uzené maso

A ještě lekce o klobásách.

klobasa

Klobása

(schneidy)

Tento článek najdete v těchto speciálech
Reklama
Reklama