Sváteční "rejžování": Co je to paella a další recepty s rýží

Podle Karolíny, domácí kuchařky, jídlo umí vykouzlit strávníkům čas dovolených a konkrétního místa, které mají s daným pokrmem spojené. Kam byste jeli ochutnat takovou paellu? Pusťte si v anketě na videu, co na to hlas lidu.
Superpotraviny rýže
Superpotraviny rýže
thinkstock.com

V prvním receptu se pomyslně vrátila do Španělska s něčím, co ona osobně považuje za španělské národní jídlo, které se u nás příliš nevaří – protože si lidé myslí, že je příliš složité a těžké.

Je jím paella.

Vše o pořadu Karolína domácí kuchařka najdete TADY

Jestli jste nestihli sledovat druhý díl v televizi, pusťte si ho nyní na Prima PLAY

 

Naučte se recept na paellu podle Karolíny.

Paella s mořskými plody.

Karolína, domácí kuchařka: recepty z 5. dílu

A další lahůdky z rýže od jiných autorů.

Nyní s houbami.

A co dýňové rizoto?


 

 

 


Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama