Ze zákulisí Karolíny: Slasti a strasti české kuchyně podle Angličana?

Na ty jsme se trochu zlomyslně zeptali v zákulisí natáčení pořadu Karolína, domácí kuchařka, producenta Gordona Lovitta. Čemu by dal přednost? Českému řízku, nebo smažené klasice z Anglie, kterou zná celý svět pod pojmenováním fish and chips? Jeho diplomatickou odpověď si pusťte na videu.
Karolína – Angličan v zákulisí

Vše o pořadu a recepty od Karolíny najdete TADY

 

 

 

Pořad Karolína, domácí kuchařka, sledujte každou sobotu v 18.10 na Primě!

 

Recept na řízek od Karolíny marinovaný v jogurtu a další jídla ze 3. dílu si přečtěte níže.

Domácí cheesburgery.

Karolína, domácí kuchařka: recepty ze 3. dílu

Kdo je Gordon Lovitt si připomeňte v dalším článku. Kuchařské prostředí je mu velmi blízké.

Kolik lidí se vejde do jedné domácí kuchyně? Podívejte se do zákulisí natáčení pořadu Karolína, domácí kuchyně:-)

Ze zákulisí: Angličan o přednostech Karolíny, domácí kuchařky

(schneidy)

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama