Anglická snídaně
Pořádná snídaně, to je základ úspěšného dne. Pokud zvolíte tuto anglickou variantu, chybu neuděláte!
Doba přípravy: do 30 minut

Suroviny
4 | vejce |
100 g | hnědých žampiónů |
4 nožičky | vepřových syrových klobás ke grilování (Mark Spencer) |
4 větvičky | keříkových cherry rajčátek |
200 g | fazolí v tomatové omáčce |
4 plátky | pravé anglické slaniny |
8 plátků | toustového chleba |
50 g | másla |
2 lžíce | anglické hořčice |
sůl, pepř |
Postup
- Na pánev dáme opékat slaninu, pak přidáme žampiony, klobásky, keříčky rajčat a pomalu opékáme. Na okraj pánve rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a připravíme volská oka.
- Toasty opečeme na másle, ohřejeme fazole v tomatě, a podáváme k opečené směsi.
Celé jídlo lze udělat i v troubě pod grilem na plechu vyloženém pečícím papírem nebo alobalem.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací