Prostřeno: Burger horská koza

Ohnivý kuře II (110) - Konec jedné lásky

Moje hodnocení
50x

Burgery jsou stále oblíbenější, a pokud jej připravíte v efektní úpravě a la Ohnivý kuře, své hosty si naprosto získáte!

1 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Mleté hovězí maso okořeňte solí a římským kmínem a vytvarujte burgery. Piniové oříšky orestujte do zlatova, přidejte med a promíchejte. Med prošlehejte s dijonskou hořčicí a majonézou. Z fíku vydlabejte dužinu a smíchejte jí s fíkovým džemem a majonézou.
  2. Maso na rozpálené pánvi opečte z jedné strany 2 minuty. Obraťte, přidejte na opečenou stranu plátek kozího sýru, a nechte dopéct.
  3. Spodní díl opečené briošky potřete medovou hořčicí, přidejte rukolu, na to položte hovězí maso s kozím sýrem. Přidejte pinie s medem, horní část briošky potřenou fíkovou majonézou a přiklopte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty