Buřty na pivu

Pochutnejte si na hospodské klasice hezky u vás doma. Podle Manky si je zvládnete připravit jako nic.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Buřty na pivu

reklama

Suroviny

10kvalitních špekáčků
2velké cibule
10feferonek beraní rohy
1chilli paprička
400 mlkečupu
400 gkonzerva leča
lžíce cukru
sůl, pepř
bobkový list
tymián
křen

Postup

  1. Špekáčky oloupeme, nakrájíme a dáme do pekáčku. Přidáme lečo, feferonky, kečup, tymián, bobkový list, cukr, sůl, pepř a zalijeme pivem.
  2. Pečeme bez poklopu asi půl hodiny při 180 stupních. Pak stáhneme teplotu na 140 stupňů a necháme pomalu dojít, dokud omáčka nezhoustne. Nejlepší jsou druhý den. Podáváme sypané křenem, s chlebem a pivem
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Buřty na pivu

reklama