Prostřeno: Buřty na pivu

Moje hodnocení
54x

Pochutnejte si na hospodské klasice hezky u vás doma. Podle Manky si je zvládnete připravit jako nic.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Špekáčky oloupeme, nakrájíme a dáme do pekáčku. Přidáme lečo, feferonky, kečup, tymián, bobkový list, cukr, sůl, pepř a zalijeme pivem.
  2. Pečeme bez poklopu asi půl hodiny při 180 stupních. Pak stáhneme teplotu na 140 stupňů a necháme pomalu dojít, dokud omáčka nezhoustne. Nejlepší jsou druhý den. Podáváme sypané křenem, s chlebem a pivem

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty