Foccacia s trhaným kuřecím stehnem a tuňákovou majonézou

Vyzkoušejte Burákův nejnovější recept s dokonalým kuřecím masem a speciální majonézou.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Foccacia s trhaným kuřecím stehnem a tuňákovou majonézou

reklama

Suroviny

4kuřecí spodní stehna s kostí
tymián, oregano, rozmarýn, sladká paprika
sůl, pepř
olivový olej
1římský salát
hoblinky z parmezánu
Tuňáková majonéza:
200 gmajonézy
20 gparmezánu
1 konzervatuňáka
10 gančoviček
25 gsmetany
15 gpečeného česneku
15 gbylinkového oleje
šťáva z půlky citronu

Postup

  1. Všechny suroviny na majonézu rozmixujte dohladka.
  2. Kuřecí stehna s kůží osolte, okořeňte bylinkami a dejte péct do trouby na 180 C alespoň 1 hodinu.
  3. Upečené maso natrhejte na kusy, smíchejte ze šťávou z pečení.
  4. Foccaciu rozřízněte, namažte tuňákovou majonézou, přidejte listy očištěného římského salátu a natrhané maso, hoblinky z parmazánu, přiklopte, rozkrojte a servírujte.
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Foccacia s trhaným kuřecí stehnem

reklama