Guláš z býčích žláz

Nemějte z podobného pokrmu obavy, je fakt vynikající!

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Guláš z býčích žláz

Suroviny

4 ksbýčích žláz
100 ggazdovské slaniny
150 gchoriza
1 lžícerajčatového protlaku
3 lžícesladké mleté papriky, nejlépe maďarské
2 lžícev dlani rozemnuté sušené majoránky
1 lžícedrceného kmínu
10 kuličeknového koření
5 stroužkůčesneku
4bobkové listy
4velké cibule
starý chleba na zahuštění
půl litrutmavého piva
1chilli paprička
1 lhovězího vývaru
sůl, pepř
Reklama

Postup

V kastrole na oleji orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, chorizo a cibuli, přidejte osušené žlázy, nechte je zatáhnout, přidejte koření, chilli, česnek, protlak a papriku, zarestujte, zalijte pivem a vývarem a přidejte starý chléb a pod pokličkou duste asi 15 minut.

Guláš z býčích žláz
Guláš z býčích žláz
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama