Kuřecí prsa na červeném víně

Kuřátko a červené víno značí ideální kombinaci.

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Kuřecí prsa na červeném víně

reklama

Suroviny

kuřecí prsa s kůží
čerstvé houby dle vlastního výběru
toastový chléb
cibule
plátky slaniny
červené víno
máslo
řajčatový protlak
Cukr
kuřecí vývar
Olivový olej
sůl, pepř
petrželka

Postup

  1. Kuřecí prsa osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Přendáme do jiné nádoby a necháme v troubě dopéct asi 8 minut.
  2. Na másle opečeme klínky cibulky, nakrájenou slaninu a žampiony. Toasty obalíme v nasekané petrželce. Do výpeku po kuřeti dáme rajský protlak, červené víno a necháme vyvařit. Nakonec vmícháme studené máslo. Na toasty dáme opečené žampiony, cibuli a slaninu, kuřecí prsa a omáčku z červeného vína.

reklama