Kapr dušený v červeném víně s medovou omáčkou

Recept nám zaslala Myrna Skálová z Prahy.

Potřebujeme:

4 porce kapra

120 g másla,70 g cibule, 2 stroužky česneku,

¼ l červeného vína

2 lžíce rajského protlaku

sůl, pepř, 25 g hladké mouky

3 lžíce medu, ½ citronu

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme osolené a česnekem potřené porce kapra a dusíme asi 15 minut – během dušení podléváme vínem. Rybu vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme protlak, med a citron.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.