Nebojte se grilovat hovězí maso. Zdeněk Pohlreich v dalším díle Rozpal to, šéfe! dokáže, že to jde snadno

V druhém premiérovém dílu nejoblíbenějšího pořadu o grilování Rozpal to, šéfe! se vrhneme společně se Zdeňkem Pohlreichem na hovězí maso! Chybět nebude například hovězí Wellington. Ale na své si přijdou i milovníci zeleniny!
Zdeněk Pohlreich ovládne opět gril v Rozpal to, šéfe!
Zdeněk Pohlreich ovládne opět gril v Rozpal to, šéfe!
archiv FTV Prima

reklama

Zdeněk Pohlreich i tentokrát ukáže několik receptů, které jdou připravit na grilu a které si jistě oblíbíte. Šéf opět dokáže, že na gril lze dát nepřebernou škálu surovin. Důraz bude ale kladen na kvalitní suroviny.

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu beef Wellington.

Beef Wellington - Rozpal to, šéfe!
Autor: archiv FTV Prima Beef Wellington - Rozpal to, šéfe!

Dalším receptem, který si můžete spolu se šéfem zkusit, budou například grilovaná plněná rajčata.

Grilovaná plněná rajčata - Rozpal to šéfe
Autor: archiv FTV Prima Grilovaná plněná rajčata - Rozpal to šéfe

Při natáčení nechyběl humor

Během natáčení docházelo k mnoha humorným situacím, které Zdeněk Pohlreich komentoval se svým nezaměnitelným sarkasmem. V okamžiku, kdy bylo třeba přerušit natáčení kvůli nadměrnému hluku, pouze podotkl: „Já se tady potím, zatímco vedle probíhá i zemědělská výroba. Abychom my měli co grilovat. Takže znovu.“ Kromě toho je třeba přiznat, že až na podobné excesy nikdy nebylo třeba jet jednotlivé obrazy několikrát. Profesionálem je totiž Zdeněk Pohlreich nejen v kuchyni či u grilu, ale také před kamerou. Vždy přesně ví, co říká, nepotřebuje scénář, je autentický, přesný a není třeba točit několikrát jedno a to samé.

Celé díly pořadu Rozpal to, šéfe! sledujte také online.

Další díl premiérové řady Rozpal to, šéfe! sledujte na Primě v pondělí 13. 5. ve 22.45.

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama