Prima rádce a rychlý tip na třené linecké světlé s džemem

Prima Rádce: Třené linecké
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Co budete potřebovat na tento recept?

Cukr moučka 56 g
Mouka hladká 220 g
Máslo 190 g
Vejce 30 g
Vanilkový cukr 10 g
Citronová kůra z 1/8
Náplň Džem

Postup: Změklé máslo s cukrem utřeme přidáme vejce, vanilkový cukr a citronovou kůru potom lehce promícháme prosátou mouku. Sáčkem s řezanou trubičkou stříkáme na plechy s pečícím papírem. Pečeme při 170 °C do zlatova. Slepujeme džemem.

Tento článek najdete v těchto speciálech
Reklama
Reklama