TATARÁK Z KAPRA a placičky na grilu

Vykostěnou rybu 2x umeleme , po druhé s půlkou střední cibule. pak přidat všechny ingredience , promíchat a nechat v chladu nejraději 24 hodin.
RPN - 2010-08-w34 - Tatarák z kapra
RPN - 2010-08-w34 - Tatarák z kapra

reklama

Ingredience:
 Kapr cca 2,5 kg - stáhnout a vykostit od největších kostí a hřbetu
 1 vejce (žloutek), sůl, pepř, worcester, sladká paprika,jemně sekaná cibule,plnotučná hořčice,kečup
 prostě klasika na tatarák.

Vykostěnou rybu 2x umeleme , po druhé s půlkou střední cibule. pak přidat  všechny ingredience , promíchat a nechat v chladu nejraději 24 hodin.  Počesnekované topinky natřeme připravenou hmotou , zdobíme třeba kolečky cibule a podáváme.  Odřezky při vykošťování necháme na polévku.  Kdo je milovníkem tataráku, bude příjemně překvapen a rozhodně dá přednost  rybě oproti hovězímu. Sice ne kvůli ceně , ale chuti  a i lehčí stravitelnosti . O  obsahu mastných nenasycených kyselin nemusíte pochybovat. Kdyby se náhodou stalo, že zbyde , pak se mohou udělat placičky na gril, které se dají podávat třeba s lehkým česnekovým dresinkem a chlebem.

Dobrou chuť..

reklama

reklama