Zdeněk Pohlreich v premiérových dílech pořadu Rozpal to, šéfe! ugriluje, vyudí i upeče dezert

Nová řada populárního pořadu Rozpal to, šéfe! startuje na Primě již v úterý 4. května ve 22:50. Šéf Pohlreich opět divákům předvede, že grilovat a chutně jíst se dá všude.

Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny.

Šéfkuchař a mistr grilování Zdeněk Pohlreich každý díl premiérového Rozpal to, šéfe! uvede nad přenosným piknikovým grilem, na kterém připraví zajímavý předkrm.

Podívejte se, co Zdeněk Pohlreich ugriluje v premiérové dílů VII. řady Rozpal to, šéfe!

Techniky a trendy v grilování

Ve druhém chodu se zaměří na dnes velmi populární úpravu potravin, kterou je uzení. Tato metoda je rozmanitá díky způsobům přípravy, kořenicím směsím i různým technikám, které nám Zdeněk vysvětlí a ukáže v praxi.

Třetí, a zároveň hlavní chod bude zahrnovat ty nejoblíbenější recepty z grilu, jakými jsou šťavnaté steaky, kuře, ryby, ale také pestrá škála zeleniny, sýrů nebo pečiva. Zde se Šéf „vyřádí“ a připomene, jak na bezchybný steak, dokonalé přílohy či bezmasé pokrmy a jak nejlépe potraviny kombinovat, aby vzniklo dokonalé a vyvážené jídlo.

Sladká tečka od Ivety Fabešové

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty.

Zdeněk Pohlreich se před kameru těší: „Naše pořady o grilování jsou tradicí, takže není důvod ji měnit. Navazujeme na to, co již bylo ugrilováno, a mám velkou radost z toho, že se vedle mě postaví Iveta Fabešová, která nám masožravcům trochu osladí život. Vzhledem k tomu, že naše spolupráce již skvěle fungovala v kuchyni v pořadu Šéfem za pár minut, přesunuli jsme ji teď ven. Těšte se. Já se totiž těším moc.“

Ke spolupráci s ním podotkla cukrářka Iveta Fabešová: „Jsem ráda, že se s panem Pohlreichem znovu potkáváme před kamerou, protože si myslím, že naše vzájemná spolupráce skvěle funguje. Vždy mě bavilo šéfovo grilování, o to víc mám radost, že budu jeho přímou součástí. Zároveň je to pro mě trochu výzva, protože já jsem cukrář, který k tomu, aby vytvořil skvělý dezert, potřebuje dost věcí, a na grilu jsem dezerty nikdy nepřipravovala. Ale těším se. Snažila jsem dodat jednoduché, ale dokonalé dezerty, které zvládnete v podstatě kdekoliv.“

Pořad Rozpal to, šéfe! sledujte na Primě již od úterý 4. května ve 22:50.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.