ZPRÁVY

Rychle, stručně a srozumitelně. Od pondělí do neděle na CNN Prima NEWS. Moderují Kristýna Dušák, Lucie Hrdličková, Josef Kluge a Veronika Kubíčková.

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně. Zprávy, počasí a sport. Živé vstupy z místa dění, analýzy odborníků i diskuze přímých aktérů o hlavních zpravodajských tématech dne.

Kristýna Dušák

Kristýna vystudovala Jihočeskou univerzitu v Českých Budějovicích. V médiích působí už od roku 2007. Za tu dobu si prošla řadou rádií i televizních stanic. Začínala na rozhlasových stanicích Rockradio Prácheň a Hitradiu City.

Od roku 2008 se začala objevovat v regionálním vysílání jako reportérka. Od roku 2011 pak pracovala jako reportérka ve zpravodajství TV Nova a později moderovala hlavní zpravodajskou relaci na TV Barrandov. Aktuálně je jednou z tváří pořad ZPRÁVY na nové zpravodajské platformě CNN Prima NEWS.

Lucie Hrdličková

V roce 2018 vystudovala žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. V prvním ročníku se jako jedna ze dvou Evropanů zúčastnila mezinárodní stáže Young Reporter Programme na Univerziádě v Jižní Koreji a mezi mladými novináři vybranými ze všech kontinentů byla zvolena druhou nejúspěšnější stážistkou. Ještě při studiu na stáž navázala jako reportérka pro mezinárodní sportovní organizace FISU a ISF. Reportáže a rozhovory přinášela v anglickém a francouzském jazyce z univerziád i světových mistrovství na Taiwanu, v Kataru, Kazachstánu, Maroku, sibiřském Krasnojarsku nebo v několika evropských zemích.

Podívejte se na rozhovor s Lucií Hrdličkovou:

Od roku 2017 pracovala jako reportérka a moderátorka ve sportovní redakci Seznam Zpráv. O rok později přešla do redakce zpravodajství, kde se od moderování ranních a poledních zpráv dostala k Večerním zprávám. Na Televizi Seznam také vedla rozhovory v pořadu Víkendový rozhovor. Aktuálně uvádí pořad ZPRÁVY na nové zpravodajské platformě CNN Prima NEWS.

Josef Kluge

Studoval žurnalistiku na Filozofické fakultě UP v Olomouci, později na UJAK v Praze. Novinářskou dráhu začal jako redaktor v soukromých rádiích Alfa a Frekvence 1. V roce 1998 nastoupil do zpravodajství České televize. Po studiu v zahraničí připravoval od roku 2003 ranní vysílání TV Nova. Po celou dobu zároveň spolupracuje s Českým rozhlasem. Postupně jsme jeho hlas slyšeli na stanicích Radiožurnál, ČRo PLUS a ČRo Dvojka.

Podívejte se na rozhovor s Josefem Kluge:

Od roku 2008 započal spolupráci se zpravodajstvím TV Prima. Zaměřuje se na zahraničí zpravodajství. Jako moderátor spolupracoval na internetových projektech TV Prima. Aktuálně uvádí pořady PRIMA SVĚT a ZPRÁVY na nové zpravodajské platformě CNN Prima NEWS.

Veronika Kubíčková

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, obor Cestovní ruch a regionální rozvoj. Absolvovala roční zahraniční studium v německém Görlitz a stáž v Düsseldorfu, kde pracovala na tvorbě publikace pro vedoucí, pracující s mládeží. Sama 5 let vedla občanské sdružení, které se právě práci s mládeží věnovalo. Během studií psala příležitostně pro regionální deníky a absolvovala praxi v České televizi. Právě tam v roce 2006 nastoupila jako sportovní a ekonomická reportérka. Později působila i jako politická reportérka pro ekonomická témata. V době finanční krize v roce 2008 nastoupila naplno do ekonomické redakce.

Podívejte se na rozhovor s Veronikou Kubíčkovou:

V roce 2013 začala v ČT moderovat zdravotnický magazín TEP24 a také burzovní zpravodajství, později pořad Ekonomika ČT24 a ranní zprávy. Od roku 2017 moderovala hlavní regionální pořad ČT, Události v regionech.

Po deseti letech ve veřejnoprávní televizi dočasně zakotvila v TV Seznam, kde moderovala pořad Ráno na Seznamu a denní zprávy. Aktuálně je jednou z tváří nové zpravodajské platformy CNN Prima NEWS, kde moderuje kontinuální zpravodajství v pořadu ZPRÁVY a uvádí také HLAVNÍ ZPRÁVY.

Tagy: