Paštika s brusinkami a opečenými tousty

Nejslabším místem podávané paštiky byla prezentace, paštika by si zasloužila estetičtější servis.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Jakub Michalovský

Prostreno! XIV (9) 11.10. pred
Paštika s brusinkami a opečenými tousty

Suroviny

500 gdrůbeží jatra
Rozmarýn
0,02clRum
Sůl
Pepř
20 gMáslo
Mléko
bylinky
1 ksvelká cibule
Česnek
slané rybičky
Sádlo
brusinky
Reklama

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na sádle. Přidáme omytá a nakrájená játra, přidáme česnek a úplně na konec rozmarýn. Jakmile budou játra opečená, dáme je do misky a rozmixujeme. Při mixování přidáme mléko a máslo, osolíme, opepříme. Do hotové́ paštiky zamícháme brusinky. Poté dáme do lednice na dvě hodiny vychladnout. Hotovou paštiku podáváme s opečenými tousty.

Reklama
Reklama