Pečená kachna s nádivkou
Kachna je vykostěná, ale stehna a křídla jsou vcelku.
Doba přípravy: nad 2 hodiny

Suroviny
1 ks | Kachna |
Sůl | |
kmín | |
4 ks | rohlíky |
250 g | kuřecí játra |
4 ks | Vejce |
Pepř | |
Majoránka | |
Česnek | |
Pažitka | |
listová petržel |
Postup
Vykostíme kachnu a nasolíme ji uvnitř. Játra dáme na cibulku osmahnout s česnekem, solí, pepřem, kdo jak má rád. Nakrájíme rohlíky na kostičky a v míse smícháme s vejci. Přidáme osmahlá játra a zamícháme. Vše nandáme na kachnu a kachnu sešijeme. Zvenku osolíme a okmínujeme a dáme upéct do trouby, občas podléváme. Podáváme s oblíbenou přílohou, jídlo je chutné i zastudena. Ke kachně s nádivkou podáváme šťouchané brambory
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací