Ano, šéfe!: Najde Zdeněk Pohlreich v Litoměřicích pověstnou žábu na prameni?

Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. Dívejte se, jak se mu to podaří, v úterý ve 22.25 na Primě!
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
archiv FTV Prima

reklama

 

Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Formát o české gastronomii Ano, šéfe! je však úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů.

 

Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata.

 

Při své revizi nebude nikoho z personálu šeřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete! Vychutnejte si reprízu oblíbeného pořadu Ano, šéfe!

A na co se můžete v úterý těšit?

 

Na šéfkuchaře pražského Café Imperial se obrátil Karel Vinař, který úspěšně vede litoměřickou diskotéku Hrádek, ale je rozpačitý z provozu vlastní stejnojmenné restaurace. Pomůže mu renomovaný mistr vařečky Zdeněk Pohlreich odhalit žábu na prameni a navrhnout řešení? Nejprve musí udělat průzkum terénu a provést analýzu přímo na místě. Restaurace Hrádek nemá špatnou polohu, ale konkurence je tvrdá.

 

Odvaha, se kterou se Karel Vinař obrátil na Zdeňka Pohlreicha je nepopiratelná. „Koupil jsem restauraci a chtěl jsem, aby mi poradil profesionál,“ vysvětluje svůj krok Karel Vinař. Jak to celá posádka restaurace ustojí? Vydrží takový nápor až příliš citlivá servírka Šárka? A co ten zmatek v kuchyni?

 

Dívejte se v úterý ve 22.25 na Primě na reprízu pořadu Ano, šéfe!

reklama

reklama