I v okresní hospůdce lze páchat gastronomická kouzla. Šéf nevěřil svým očím

Tohle by čekal asi málokdo. V okresní hospodě na fotbalovém hřišti v Dymokurech objeví šéf v kuchyni poklad. Kuchař, který se sem přestěhoval s rodinou a s romantickým snem o vlastním podniku, umí až překvapivě dobře vařit. Aby ale také prosperoval, potřebuje cenné triky, které si slibuje od návštěvy Zdeňka Pohlreicha. Poradí tady šéf?
Ano, šéfe! VII (13) - upoutávka
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

„Takový díl jsme prostě ještě neměli,“ hodnotí natáčení na hřišti v Dymokurech Zdeněk Pohlreich, kde jídlu v podstatě neměl co vytknout. Obstojnou hospodu, kde mají otevřeno šest dnů v týdnu, by tady tedy rozhodně nečekal! 

Majitel venkovské restaurace Jaroslav Skokan tvrdí, že vařit se dá všude. A svoje rčení potvrzuje tím, že vaří v hospodě na fotbalovém hřišti, kde se dřív prodávaly jen utopenci a nakládaný hermelín.

Děti chodí na zmrzlinu a štamgasti pomáhají s opravami.

Dokáže šéf ocenit notnou dávku optimismu? A budou lidé chodit do hospody, která na vesnici podává lososa s citronovou rýží?

Sledujte premiérový díl pořadu Ano, šéfe! z Vodňan v pondělí ve 21.30 na Primě.

PUSŤTE si také extra reportáž z natáčení v Dymokurech.

Pořad Ano, šéfe! je tady proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Zdeněk Pohlreich je zpátky v plné síle a chystá se na vizitu do dalších restaurací a hospod. Před šéfem opět stojí nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácejí v problémech a proč v nich lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách po celé republice se Zdeněk Pohlreich setkává s celou řadou lidí a s jejich osudy. V oblíbeném pořadu není nouze o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného šéfa proslavily.

Česko, 2016

Režie: Filip Remunda

Reklama
Reklama