„Takový díl jsme prostě ještě neměli,“ hodnotí natáčení na hřišti v Dymokurech Zdeněk Pohlreich, kde jídlu v podstatě neměl co vytknout. Obstojnou hospodu, kde mají otevřeno šest dnů v týdnu, by tady tedy rozhodně nečekal!
Majitel venkovské restaurace Jaroslav Skokan tvrdí, že vařit se dá všude. A svoje rčení potvrzuje tím, že vaří v hospodě na fotbalovém hřišti, kde se dřív prodávaly jen utopenci a nakládaný hermelín.
Děti chodí na zmrzlinu a štamgasti pomáhají s opravami.
Dokáže šéf ocenit notnou dávku optimismu? A budou lidé chodit do hospody, která na vesnici podává lososa s citronovou rýží?
Sledujte premiérový díl pořadu Ano, šéfe! z Vodňan v pondělí ve 21.30 na Primě.
PUSŤTE si také extra reportáž z natáčení v Dymokurech.
Pořad Ano, šéfe! je tady proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Zdeněk Pohlreich je zpátky v plné síle a chystá se na vizitu do dalších restaurací a hospod. Před šéfem opět stojí nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácejí v problémech a proč v nich lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách po celé republice se Zdeněk Pohlreich setkává s celou řadou lidí a s jejich osudy. V oblíbeném pořadu není nouze o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného šéfa proslavily.
Česko, 2016
Režie: Filip Remunda