Kuchař v červené masce a prokletí tenisového klubu, čekají šéfa Pohlreicha v premiérovém Ano, šéfe!

Očekávané premiérové díly legendárního pořadu Ano, šéfe! jsou tady. Šéf zavítal do restaurace Tiebreak, jež je součástí tenisového klubu na pražském ostrově Štvanice. Dozvěděl se tady o sobě neuvěřitelné věci a vařil s kuchařem, který si prosadil, že se může během natáčení skrývat za červenou maskou. To není vše.
Ano, šéfe! VII (8) - upoutávka
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Majitelka podniku Tiebreak Tereza Peterová měla z návštěvy respektovaného šéfkuchaře takovou hrůzu, že ji týden předem noc co noc strašil ve snech. Jednou jí prý ve snu radil, že by měla mít v kuchyni čerstvé bylinky, jindy ho musela mírnit, když se opilý a s polonahou herečkou válel po její restauraci.

Tereza Peterová má před respektovaným šéfem trému i proto, že restauraci nikdy před tím nevedla, ani v ní nebyla zaměstnaná. Prý pracovala pouze v baru. Teď se touží prostřednictvím vlastního podniku seberealizovat.

„Dostala jsem konečně šanci ukázat muži a okolí, že nejsem ta žena, která jenom sedí doma s dětmi,“ říká odhodlaně Zdeňkovi Pohlreichovi. "Celá naše rodina je oddaná tenisu. Restaurace v tenisovém prostředí Štvanice dotáhla můj sen o vlastním podniku do dokonalosti. Mým cílem je vytvořit příjemné místo s dobrým jídlem, přátelským personálem a rodinnou atmosférou nejen pro tenisty, ale i širokou veřejnost." 

Proč si šéfa pozvali?

Podnik si nevede špatně. O hosty, dokonce pravidelné, také nemají nouzi. Lidé tady ale nechtějí utrácet.

Podle Zdeňka Pohlreicha jsou místní kuchaři „jedni z nejlepších, se kterými jsme kdy dělali“. Tak kde je chyba? Šéf se vydá pátrat do terénu a ověřuje si informace, které mu řekli v kuchyni.   

Trenér zdejších mladých tenistů tvrdí, že sportovci chtějí na talíři něco zdravého, lehkého se sportovní tematikou. Jenže kuchaři v čele s šéfkuchařem Honzou Volkem mají zcela opačnou zkušenost. Poptávce prý vévodí řízek, prý dokonce "musí" mít v nabídce utopence a jinou „hospodskou“ klasiku. Záhada?!

Záhad bude více! Kdo ví, co je to středoevropská kuchyně?

Šéf záhy odhaluje, že "záhad" tady bude více. Na otázku, jakou kuchyni tady vlastně připravují, dostane odpověď, že vaří středoevropskou kuchyni. Co to je? Šéfkuchař Jan Volek tvrdí, že na menu „máme Asii, Itálii, máme tam Česko, takovej fusion.“

Nenechte si ujít premiérový díl Ano, šéfe! v pondělí ve 21.35 na Primě

PUSŤTE SI EXTRA VIDEO Z NATÁČENÍ TOHOTO DÍLU, KTERÉ SE ODEHRÁVALO POD TAKTOVKOU VÍTA KLUSÁKA.

Pořad Ano, šéfe! je tady proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Zdeněk Pohlreich je zpátky v plné síle a chystá se na vizitu do dalších restaurací a hospod. Před šéfem opět stojí nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácejí v problémech a proč v nich lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách po celé republice se Zdeněk Pohlreich setkává s celou řadou lidí a s jejich osudy. V oblíbeném pořadu není nouze o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného šéfa proslavily.

Česko, 2017

Režije a scénář: Vít Klusák

Reklama
Reklama