Právě na stáncích. Příprava letní tabule snadno a rychle v novém čísle Ano, šéfe!

Léto je v plném proudu a s ním i víkendové grilování na zahrádkách a odpolední letní party s přáteli. Zdeněk Pohlreich v novém čísle časopisu Ano, šéfe! čtenářům prozradí své grilovací desatero, upeče osvěžující letní dezerty a ukáže, jak na domácí zmrzlinu. Vrátí se samozřejmě i do čtyř podniků, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!
časopis Ano, šéfe!
časopis Ano, šéfe!

reklama

Hermelín, klobásu nebo kuřecí prsa umíme dát na gril všichni. Co kdybyste ale letos vyzkoušeli jeden z šéfových receptů a grilování pozvedli na zcela jinou úroveň? Zkuste třeba lososa s bazalkovou omáčkou, vepřovou panenku plněnou mandlemi nebo kuře po provensálsku. V časopise najdete i recepty na domácí dipy, bez kterých se při grilování po zbytek léta neobejdete.

Čerstvé ovoce v kuchyni

Čerstvé jahody, maliny a borůvky přímo svádí k tomu, upéct z nich něco na zub. Tradiční koláč můžete letos oživit mascarpone, z jahod udělat vynikající řezy a s malinami vytvořit letní piškotový dortíček. A pokud máte jako dezert raději zmrzlinu, určitě vás nadchnou recepty na domácí melounové nanuky i zmrzlinu s chilli.

Jak si povedou podniky, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!?

Kdo by čekal, že na Zdeňka bude čekat zklamání, tentokrát by se mýlil. V Lesním zátiší, Mlýnském domově, Pizzerii Latrán i Motorestu Galerie totiž vaří jedna báseň a šéf nebude šetřit slovy chvály.

To se dozvíte v novém letním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které vás po nahrání do vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.

reklama

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!