Premiérový díl Ano, šéfe! Šéf na hodech v ráji friťáků

V dalším premiérovém dílu kuchařské show Ano, šéfe! šéf navštíví největší kemp u nás, kam si ho pozvali do restaurace U Tlusťocha. Největším experimentem stávající kuchyně je klokaní maso, podle šéfa však tu experimentují především s lidským zdravím. S jakou inovací Zdeněk Pohlreich přijde tady?
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Ano, šéfe! VII (2) - upoutávka

reklama

„Tohle byl hodně bizarní díl. Nonstop diskotéka, báječná paní Květa, lágr pro zaměstnance. To jsem ještě neviděl!" Prohlásil Zdeněk Pohlreich po natočení dílu Ano, šéfe! z Pasohlávek, okořeněného účastí na místních tradičních hodech.

První, co šéfa „praští“ do očí v samotném podniku, je také určitým folklórem. Uvidíte prototyp úsporné žárovky a největší koncentraci lapačů prachu na jednom místě.

Na jídelním lístku nabízejí U Tlusťocha vše smažené, dokonce i chleba nakrájený na pruhy a prošlý fritézou, skrývající se pod názvem „smažená sláma“.

Na těžká smažená jídla si hosté kempu ale nestěžují. "Oni to jijó". Tak obhajují mastnou nabídku pan majitel podniku a kuchařka Květuška. Nejen šéf je hodně zvědav, jestli se "Tlusťochovi" povede tohle všechno pozvednout. 

To sledujte v premiérovém dílu Ano, šéfe! v pondělí ve 21.30 na Primě!

 

Ano, šéfe! v Pasohlávkách a místním kempu.

V PŘEDPREMIÉŘE: Šéf "ochutná" PASOHLÁVKY a ocitne se v disco infernu s labutěmi

 

Místní kuchař si poradit dá.

Pusťte si premiérový díl VII. řady Ano, šéfe! na Primě PLAY. Poprvé z podniku, kam šéfa nezvali

reklama

reklama