Premiérový díl Ano, šéfe! Šéf na hodech v ráji friťáků

Ano, šéfe! VII (2) - upoutávka

V dalším premiérovém dílu kuchařské show Ano, šéfe! šéf navštíví největší kemp u nás, kam si ho pozvali do restaurace U Tlusťocha. Největším experimentem stávající kuchyně je klokaní maso, podle šéfa však tu experimentují především s lidským zdravím. S jakou inovací Zdeněk Pohlreich přijde tady?

„Tohle byl hodně bizarní díl. Nonstop diskotéka, báječná paní Květa, lágr pro zaměstnance. To jsem ještě neviděl!" Prohlásil Zdeněk Pohlreich po natočení dílu Ano, šéfe! z Pasohlávek, okořeněného účastí na místních tradičních hodech.

První, co šéfa „praští“ do očí v samotném podniku, je také určitým folklórem. Uvidíte prototyp úsporné žárovky a největší koncentraci lapačů prachu na jednom místě.

Na jídelním lístku nabízejí U Tlusťocha vše smažené, dokonce i chleba nakrájený na pruhy a prošlý fritézou, skrývající se pod názvem „smažená sláma“.

Na těžká smažená jídla si hosté kempu ale nestěžují. "Oni to jijó". Tak obhajují mastnou nabídku pan majitel podniku a kuchařka Květuška. Nejen šéf je hodně zvědav, jestli se "Tlusťochovi" povede tohle všechno pozvednout.

To sledujte v premiérovém dílu Ano, šéfe! v pondělí ve 21.30 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky premiéra Ano šéfe Zdeněk Pohlreich