Repríza nejlepších dílů: Restaurace na Hrádku

Na šéfkuchaře pražské Café Imperial se obrátil Karel Vinař, který úspěšně vede litoměřickou diskotéku Hrádek, ale je rozpačitý z provozu vlastní stejnojmenné restaurace.
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
archiv FTV Prima

reklama

 

Na šéfkuchaře pražské Café Imperial se obrátil Karel Vinař, který úspěšně vede litoměřickou diskotéku Hrádek, ale je rozpačitý z provozu vlastní stejnojmenné restaurace. Pomůže mu renomovaný mistr vařečky Zdeněk Pohlreich odhalit žábu na prameni a navrhnout řešení?

 

Nejprve musí udělat průzkum terénu a provést analýzu přímo na místě. Restaurace Hrádek nemá špatnou polohu, ale konkurence je tvrdá.

 

Odvaha, se kterou se Karel Vinař obrátil na Zdeňka Pohlreicha je nepopiratelná. „Koupil jsem restauraci a chtěl jsem, aby mi poradil profesionál“ vysvětluje svůj krok Karel Vinař. Jak to celá posádka restaurace ustojí? Vydrží takový nápor až příliš citlivá servírka Šárka? A co ten zmatek v kuchyni?

reklama

reklama