Takto vaří spolumajitel grand restaurantu z Ano, šéfe! doma. Předvedl to v Prostřeno

Celý díl Ano, šéfe! s tímto odvážným kuchařem si nyní můžete přehrát na Prima PLAY.
Takto se ten samý muž profiloval v Prostřenu:
Sám o sobě říkal, že je hodný, pohodový a pro každého by se rozkrájel. Ukázal se také jako hodně výřečný, rázný a že nemá rád konflikty.
Vztah k vaření má prý kladný, vaření ho baví, ale nevaří každý den. Má prý rád vše, co je dobré a dobře vypadá na talíři, nejradši má maso. Naopak nesnáší "jídla jako ze závodní jídelny a nikdy bych nesnědl hmyz. U stolu mi vadí brblání a kritika."
Jak se otevíral jeho restaurant s ambicemi vařit pravou francouzskou kuchyni jste viděli ve čtvrtek v Ano, šéfe! Teď se můžete podívat do domácí kuchyně jednoho ze spolumajitelů. Čekáte také nějaké „červené koberce a kankán“? Celý díl Prostřena si dejte ZDE.
Níže se můžete kouknout, jak si pan Jiří vyzkoušel v Prostřenu zahrát tak trochu na šéfa.
Když je řeč o rodině. Víte, co skutečně podivuhodného vytváří doma "nejlepší babička" Jiřího Kotase? Pro někoho jsou její výtvory "k nakousnutí", šéf Pohlreich se jich ale spíše lekl. O co de?
Teď si připravte třeba Jirkovu křehkou palačinku z Prostřena!