Takto vaří spolumajitel grand restaurantu z Ano, šéfe! doma. Předvedl to v Prostřeno

Jestli jste měli pocit, že sebevědomého spolumajitele honosného grand restaurantu ze včerejšího Ano, šéfe! už znáte, nepletli jste se. Ano, je to ten samý Jiří Kotas (36), který před časem bojoval jako lidový kuchař v pořadu Prostřeno o výhru týdne. A že tam tedy nešetřil kritikou na jídla kolegů.
Jiří v Prostřeno i Ano, šéfe
Jiří v Prostřeno i Ano, šéfe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Celý díl Ano, šéfe! s tímto odvážným kuchařem si nyní můžete přehrát na Prima PLAY.

Takto se ten samý muž profiloval v Prostřenu:

Sám o sobě říkal, že je hodný, pohodový a pro každého by se rozkrájel. Ukázal se také jako hodně výřečný, rázný a že nemá rád konflikty.

 

Vztah k vaření má prý kladný, vaření ho baví, ale nevaří každý den. Má prý rád vše, co je dobré a dobře vypadá na talíři, nejradši má maso. Naopak nesnáší "jídla jako ze závodní jídelny a nikdy bych nesnědl hmyz. U stolu mi vadí brblání a kritika."

Jak se otevíral jeho restaurant s ambicemi vařit pravou francouzskou kuchyni jste viděli ve čtvrtek v Ano, šéfe! Teď se můžete podívat do domácí kuchyně jednoho ze spolumajitelů. Čekáte také nějaké „červené koberce a kankán“? Celý díl Prostřena si dejte ZDE.

Níže se můžete kouknout, jak si pan Jiří vyzkoušel v Prostřenu zahrát tak trochu na šéfa.

Prostřeno - 213/22 - Předkrm
Prostřeno - 213/22 - Předkrm

Když je řeč o rodině. Víte, co skutečně podivuhodného vytváří doma "nejlepší babička" Jiřího Kotase? Pro někoho jsou její výtvory "k nakousnutí", šéf Pohlreich se jich ale spíše lekl. O co de?

Ano, šéfe! - Vúdú z Poděbrad?
Ano, šéfe! - Vúdú z Poděbrad?

Teď si připravte třeba Jirkovu křehkou palačinku z Prostřena!

Reklama
Reklama