V Ano, šéfe! se schyluje k velké říjnové gastronomické revoluci

Pondělní díl gastronomické show Ano, šéfe! se odehrál v samém centru Prahy, konkrétně v restauraci Sametová. Majitelé sázejí na doby dávno minulé, celý interiér je inspirovaný sametovou revolucí. Někde je ale chyba, lidi sem nechodí, restaurace zeje prázdnotou.
Revoluční díl Ano, šéfe! startuje na Národní třídě.
Revoluční díl Ano, šéfe! startuje na Národní třídě.
archiv TV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

„V téhle epizodě se kšeftování s historickou událostí známou jako sametová revoluce vůbec nevyplatilo. Zbyla po tom jen kocovina. Ostatně jako mnohým z nás, kdo si uvědomili, že zlodějina a chamtivost nakonec skoro vždycky zvítězí nad pravdou a láskou,“ vzpomíná na místy bouřlivé natáčení Zdeněk Pohlreich.

Další díl The Best of Ano, šéfe! sledujte opět v pondělí. Začínáme ve 21.30 na Primě.

Uznejte, že tohle se v kuchyni fakt objevit nesmí. Fuj! Koukněte se na VIDEU, jaké maso chtěli na Národní podávat hostům:

 

Maso jako živé
Maso jako živé

 

Fotogalerie: Takto vypadá gastronomická revoluce v rukou šéfa :-)

EXTRA VIDEO: Tady jedna scéna, na kterou šéf dlouho nezapomene.

Ano, šéfe: Rozčílený kuchař
Ano, šéfe: Rozčílený kuchař

Toto by vás k restauraci Sametová mohlo také zajímat a bavit:

K nezapomenutelným momentům ze Sametové restaurace patří určitě výstup bývalého kuchaře "Karlose" a jeho příchod pro výplatu.

VIDEO Bude bitka? Rozčílený kuchař útočí na majitele podniku, který si nemůže vzpomenout...

Reklama
Reklama