Wellnes kuchyně v Hnačově? To jsou olejové lázně, v nichž šéf odmítá relaxovat!
Svůj byznys rozjel Adolf Hanousek společně s manželkou na místě, o které nikdo nestál. Sice je u rybníka, kde ovšem hygienici vyvěšují černého panáčka, protože koupání v něm je zdraví nebezpečné. A kuchyně? Při pohledu nad výkony kuchařů šéf suše konstatuje, že by podnik hned zavřel.
Soustava rekreačních budov, pamatujících zašlou slávu podnikových zájezdů, se honosí názvem Wellness relax areál Hnačov.
Ano, šéfe! ve čtvrtek večer ve 21.25 na Primě. Tento díl prožije šéf hlavně v kuchyni!
Starý objekt se stejně letitým vybavením, kdysi sem jezdili zaměstnanci Tesly Karlín, dnes hostí a poskytuje lázeňskou péči převážně zájezdům seniorů. Ti si na nic nestěžují, dokonce si s před šéfem pochvalují i místní kuchyni a hromadně si přidávají třeba vařená kolínka s hnědou omáčkou, postrádající chuť i nějaký ten kuchařský nápad.
Jen se podívejte na předpremiérovém videu hned v úvodu, co tady šéf ochutnal za "wellnes" mňamky.
Zdeněk Pohlreich nemusí moc dlouho pátrat, kde je chyba. Alespoň v případě kuchyně má celkem hned jasno: před vařením tady chybí veškerá příprava, kuchaři svoji práci šidí, místy se surovinou zacházejí, jako kdyby v kuchyni byli poprvé v životě.
Roštěnky na minutky omývají vodou a rovnou vrhají na pánev. Pak jsou překvapeni, když si hosté stěžují, že jsou tuhé. Šéf je také svědkem toho, že na jedné pánvi klidně smaží rybu a po jejím boku kachní prso, řízky solí rovnou z pixly a chuťově „vylepšují“ kořenicí směsí.
Další ukázka toho, jak se to v kuchyni nedělá:
Přesto rodinný podnik přežívá už patnáct let. Dokáže šéf poradit i tomuhle manželskému páru se třemi dětmi? Tak na to se podívejte v další premiéře Ano, šéfe! ve čtvrtek večer ve 21.25 na Primě.
Zdeňka Pohlreicha si pozvali loni v létě a byli přesvědčení, že je nemá v kuchyni na čem nachytat.
Jak uvidíte v dalším dílu Ano, šéfe!, Zdeněk Pohlreich bude z jejich kuchařské práce v jednom úžasu.
Nejen v kuchyni je v rodinném podniku Adolfa Hanouska co měnit. Budovy areálu jsou na totální přestavbu.
V tomto dílu dojde opět na "košíkovou" - v kuchyni tady totiž běžně používají nejrůznější dochucovací směsi, které má šéf tak "rád".
Tento díl je hlavně o nápravě kuchařů v Čechách! Kdo to kdy viděl, máčet maso ve ve vodě a pak ho hodit na rozpálenou pánev. Pak se diví, že je roštěnka k neukousání.
Jídelní lístek si také žádá zásah.
Wellnes relax areál v Hnačově navštěvují hlavně senioři. Zacvičí si tady, večer i zatancují a kuchyně je prý také dobrá.
Zdeněk si také zacvičil, ale s kuchyní rozhodně spokojený nebyl.
Dokáže místní kuchaře vybudit k lepším výkonům?
Zátěžový test dopadl tristně. Maso tuhé, hranolky syrové...příprava žádná.
Rodinný podnik u Klatov přežívá už patnáct let. Přežije tamní kuchyni i šéfův žlučník?
Jak uvidíte v dalším dílu Ano, šéfe!, Zdeněk Pohlreich bude z jejich kuchařské práce v jednom úžasu.
Nejen v kuchyni je v rodinném podniku Adolfa Hanouska co měnit. Budovy areálu jsou na totální přestavbu.
V tomto dílu dojde opět na "košíkovou" - v kuchyni tady totiž běžně používají nejrůznější dochucovací směsi, které má šéf tak "rád".
Tento díl je hlavně o nápravě kuchařů v Čechách! Kdo to kdy viděl, máčet maso ve ve vodě a pak ho hodit na rozpálenou pánev. Pak se diví, že je roštěnka k neukousání.
(schneidy)