Zima v kuchyni v novém čísle Ano, šéfe!

Druhé číslo čtvrtletníku, který přináší ty nejlepší recepty z pořadů Zdeňka Pohlreicha, je právě v prodeji. Šéf v něm představí své zahřívací menu a štědrovečerní tabuli. Ukáže, co a jak připravit na večírek, a samozřejmě navštíví podniky, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe!
Ano, šéfe!
Ano, šéfe!

Na chladné dny doporučí Zdeněk Pohlreich poctivou francouzskou cibulačku, paštiku, královskou husu, čokoládové suflé nebo pečený čaj a prozradí, co dalšího nesmí chybět v jeho zahřívacím menu. V časopise najdete i recepty na tradiční štědrovečerní večeři – rybí polévku, bramborový salát a smaženého kapra – i tipy na sladké tečky, které nesmí na konci slavnostní tabule chybět.

A s blížícím se příchodem nového roku nezapomínáme ani na večírky. Kromě těch nejlepších pomazánek zkuste tentokrát třeba domácí sushi, sýrové plněné tyčinky, kanapky nebo slané pralinky podle šéfova návodu.

V sekci „Kde se dobře najíte?“ se šéf vydal zkontrolovat hospůdku U Štěpána, která dříve prošla pořadem Ano, šéfe! Na pastvinách kolem restaurace si tenkrát chovali majitelé vlastní skot a šéf prohlásil, že jde o nejlepší hospodu, ve které se štábem byli. Vaří pořád stejně dobře? A co říkal šéf na kontrolní návštěvě vršovické veganské restaurace Plevel?

To se dozvíte v novém zimním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které vás po nahrání do vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.

reklama