Zvládne udělat šéf z obyč lokálu luxusní podnik? Dívejte se na Ano,šéfe!

Obávaný šéf Zdeněk Pohlrech opět vyráží na "krasojízdu" restauračními zařízeními. V REPRÍZE pořadu se ve čtvrtek ve 22.20 s Primou vydá až do Lednicko-valtického areálu do restaurace U Tlustých.
Jak dopadne šéf Pohlreich U Tlustých?
Jak dopadne šéf Pohlreich U Tlustých?

reklama

 

Restaurace U Tlustých je umístěna v atraktivní lokalitě Lednicko-valtického areálu, přímo na hlavní cestě u lednického zámku. Je součástí rodinného domu a celý objekt, včetně přilehlého květinářství, patří rodině Tlustých od nepaměti.

 

Andrej Tlustý nemá provozní problémy, nepotřebuje pomoci s návštěvností. Je to dobrodruh a „všeuměl“, mající zkušenosti se stavbou dřevěných domů v USA, provozoval také produkční firmu, která zajišťovala turné Kabátů. V současnosti má firmu, která „vyrábí“ ručně nakládané sýry. Sýry nejsou jejich vlastní výroby, jen je sami naloží a poté rozvážejí po celé republice.

 

V restauraci jsou dva kuchaři – jeden z nich, Jan, dokonce pracoval v hotelu Marriot se Zdeňkem Pohlreichem. Podnik se dá charakterizovat jako středně velký, uprostřed je zastřešené dětské „hřiště“.

 

Díky turisticky atraktivní lokalitě prosperují, ale představa Andreje Tlustého je přetvořit tuto restauraci v luxusní podnik, který by vydělal stejné množství peněz při menším počtu jídel. Sám nemá konkrétní ideu, jak to má doopravdy vypadat v kuchyni a na place, ale určitě prý pozná, kdy „to bude ono“. Majitelé chtějí změnit skladbu jídel, jejich prezentaci, servis – zkrátka celý chod podniku.

 

Od Zdeňka Pohlreicha tak očekávají, že jim pomůže najet právě na tento koncept. A to je velká výzva pro svérázného šéfa, který se jistě s chutí a vervou sobě vlastní pustí do práce.

 

To vše uvidíte ve čtvrtek večer ve 22.20 v repríze pořadu Ano, šéfe! na Primě.

reklama

reklama